ViaBOVAG.nl

Laatste update 01 oktober 2021 Leestijd: 3 min

01 Dé occasionsite voor en door BOVAG-leden

ViaBOVAG.nl is de occasionsite van en voor BOVAG-leden, die zich richt op serieus geïnteresseerde autokopers. Op onze website staan alleen advertenties met eerlijke all-inprijzen en BOVAG-Garantie en BOVAG Omruilgarantie. Dit zorgt voor hoge waardering van de consument en kwalitatief goede leads. Stap ook in!

 
stap-nu-in-auto-(1).jpg stap-nu-in-motor.jpg stap-nu-in-fiets.jpg
 
 

Voordelen van viaBOVAG.nl:

  1. Minder tijd, meer rendement Websitebezoek met een hoge aankoopintentie, dus minder leads nodig om een auto te verkopen.
  2. Eerlijk speelveld Alleen all-in prijzen, dus eerlijk voor adverteerders en betrouwbaar voor de consument. 
  3. Meer verdienen met eigen diensten Mogelijkheid om eigen verzekeringen, financieringen, afleverpakketten en andere producten en diensten aan te bieden bij uw occasionadvertenties. 
  4. Sterk merk BOVAG is een ijzersterk merk met een hoge naamsbekendheid en een betrouwbaar imago. Dat verbinden we aan viaBOVAG.nl met een pakkende, landelijke campagne voor viaBOVAG.nl.

Stap ook in!

Ja, ik meld mijn autobedrijf aan

U kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar autobedrijven@viabovag.nl.


Veel voordeel viaBOVAG.nl

Met ruim 30.000 bezoekers per dag en 80.000 advertenties van 2.200 verschillende autobedrijven is viaBOVAG.nl uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt. En dat is ook precies wat we willen zijn: een betrouwbare occasionsite die zich richt op serieus geïnteresseerde autokopers. Uit onderzoek blijkt dat het werkt. De eerlijke all-inprijzen zorgen voor hoge waardering van de consument, en kwalitatief goede leads. 

Meer weten over viaBOVAG.nl?

Hieronder vindt u meer informatie over de spelregels, veelgestelde vragen, feiten, fabels, klantverhalen en het laatste nieuws over viaBOVAG.nl.
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring