Bovag logo
Dé verkoopsite van en voor BOVAG-leden, nu ook voor caravans en campers!
0%

ViaBOVAG.nl voor caravan- en camperbedrijven

Laatste update 01 januari 2020Leestijd: 3 min

01Dé verkoopsite van en voor BOVAG-leden, nu ook voor caravans en campers!

ViaBOVAG.nl bundelt de collectieve kracht van BOVAG-bedrijven met het aanbod van goede caravans & campers voor consumenten die op zoek zijn naar zekerheid en kwaliteit. Met viaBOVAG.nl pak je de regie op jouw online verkoop en bepaal je je eigen succes door je te profileren op vakmanschap en service.

Waarom is viaBOVAG.nl zo belangrijk voor kampeerbedrijven? Je leest het in de hand-out.

Vergroot Jouw afzetmarkt op viaBOVAG.nl

De populariteit van kamperen stijgt. Logisch, want kamperen geeft een ultiem gevoel van vrijheid, het kan zonder gedoe en is veilig. Profiteer van die groei en bied ook jouw gebruikte en nieuwe caravans en campers aan op viaBOVAG.nl, want via deze site bereik je maandelijks meer dan 1 miljoen consumenten. Bied ook jouw caravans & campers aan op viaBOVAG.nl, de verkoopsite van en voor BOVAG-leden. ViaBOVAG.nl is uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt. En dat is ook precies wat viaBOVAG.nl wil zijn: een betrouwbare verkoopsite die zich richt op serieus geïnteresseerde kopers van caravans, campers, fietsen, auto’s en motoren. Het is een mobiliteitsplatform waar alles samenkomt. De kampeermarkt groeit, groei mee!

Voordelen van viaBOVAG.nl

  1. Groot bereik, serieuze kopers: Met viaBOVAG.nl bereik je een grote doelgroep. Consumenten die viaBOVAG.nl bezoeken zijn serieus geïnteresseerd en hebben een hoge aankoopintentie.
  2. Betrouwbaar en sterk merk: BOVAG is een ijzersterk merk met een hoge naamsbekendheid en een betrouwbaar imago. Dit stralen we ook uit met viaBOVAG.nl door pakkende, landelijke campagnes. Hiermee versterken we het BOVAG merk en het onderscheidend vermogen van BOVAG leden.
  3. Eerlijk speelveld: ViaBOVAG.nl is exclusief voor BOVAG-bedrijven. Er wordt alleen geadverteerd met kwalitatief goedgekeurde voertuigen, all-in prijzen en BOVAG Garantie.
  4. Simpel jouw voorraad online: Jouw eigen voorraad presenteer je eenvoudig online op viaBOVAG.nl door een directe koppeling met jouw voorraadmanagementsysteem.

Zekerheden voor de klant

Omdat we voor de consument dé plek willen zijn waar die betrouwbare caravans en campers kan vinden, moet elke advertentie op viaBOVAG.nl aan de volgende zekerheden voldoen:

  • Altijd BOVAG Aankoopgarantie
  • Altijd met BOVAG Onderhoudsbeurt en dus gecheckt op maar liefst 60 punten
  • Alle voertuigen worden met heldere all-in prijs geadverteerd
  • Onderhoudsbeurt op autotechnische gedeelte van de camper

Deze zekerheden voor de klant leiden tot serieuze klanten bij jou in de showroom.

Meld je aan

Doe ook mee en maak van viaBOVAG.nl een van de toonaangevende occasionsites van Nederland. Kies voor de collectieve kracht van het BOVAG-merk en ons BOVAG-netwerk en doe mee.

Ja, ik stap in met mijn caravan- en camperbedrijf

Je kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar adverteerders@viabovag.nl.

Downloads

Heb je vragen?

Je kunt telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar adverteerders@viabovag.nl.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.