Bovag logo
Dé verkoopsite van en voor BOVAG-leden, voor fietsen!
0%

ViaBOVAG.nl voor fietsbedrijven

Laatste update 08 november 2022Leestijd: 3 min

01Dé verkoopsite van en voor BOVAG-leden, voor fietsen!

ViaBOVAG.nl bundelt de collectieve kracht van BOVAG-bedrijven met het aanbod van goede (elektrische) fietsen voor consumenten die op zoek zijn naar zekerheid en kwaliteit. Met viaBOVAG.nl pakt u de regie op uw online verkoop en bepaalt u uw eigen succes door u te profileren op vakmanschap en service.

Verkoop uw voorraad simpel en snel op viaBOVAG.nl

ViaBOVAG.nl is uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt. En dat is ook precies wat viaBOVAG.nl wil zijn: een betrouwbare verkoopsite die zich richt op serieus geïnteresseerde kopers van fietsen, auto’s, motoren, caravans en campers. Het is een mobiliteitsplatform waar alles samenkomt. En dat is extra interessant nu de (elektrische) fiets steeds vaker de auto vervangt voor woon-werkverkeer. Volop kansen dus om uw aanbod snel en simpel onder de aandacht te brengen.

Voordelen van viaBOVAG.nl

  1. Groot bereik, serieuze kopers: Met viaBOVAG.nl bereikt u een grote doelgroep. Consumenten die viaBOVAG.nl bezoeken zijn serieus geïnteresseerd en hebben een hoge aankoopintentie.
  2. Betrouwbaar en sterk merk: BOVAG is een ijzersterk merk met een hoge naamsbekendheid en een betrouwbaar imago. Dit stralen we ook uit met viaBOVAG.nl door pakkende, landelijke campagnes. Hiermee versterken we het BOVAG merk en het onderscheidend vermogen van BOVAG leden.
  3. Eerlijk speelveld: ViaBOVAG.nl is exclusief voor BOVAG-bedrijven. Er wordt alleen geadverteerd met kwalitatief goedgekeurde voertuigen, all-in prijzen en BOVAG Garantie.
  4. Simpel uw voorraad online: Uw eigen voorraad presenteert u eenvoudig online op viaBOVAG.nl door een directe koppeling met uw voorraadmanagementsysteem.

"Tijd besparen door alleen serieus geïnteresseerde kopers voor de verkoop van uw voorraad? Plaats, net als wij, uw fietsen op viaBOVAG.nl"Rob van Oosterhout, Van Oosterhout Bikes & Sport

Start met adverteren

  1. Vul het aanmeldformulier in.
  2. Neem indien nodig contact op met uw leverancier om uw kassasysteem eenmalig te koppelen aan viaBOVAG.nl
  3. Selecteer viaBOVAG.nl in uw kassasysteem.
  4. Adverteer uw fietsen.

Meer informatie over adverteren

Heeft u vragen?

U kunt telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar

adverteerders@viabovag.nl

.

"Door viaBOVAG.nl kan ik laten zien waar ik voor sta en hoe ik gezien wil worden. Pak ook de regie op uw online verkoop en adverteer ook uw fietsen op viaBOVAG.nl" Denny van der Linden, Antilope B.V.

Downloads

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.