ViaBOVAG.nl

Laatste update 17 oktober 2019 Leestijd: 4 min

01 Dé occasionsite voor en door BOVAG-leden

ViaBOVAG.nl is de occasionsite van en voor BOVAG-leden, die zich richt op serieus geïnteresseerde autokopers. Op onze website staan alleen advertenties met eerlijke all-inprijzen en BOVAG-Garantie en BOVAG Omruilgarantie. Dit zorgt voor hoge waardering van de consument en kwalitatief goede leads. Dus stap in of verleng uw abonnement, want samen hebben we het succes ons eigen occasionportaal in handen.

Veel voordeel viaBOVAG.nl

Met ruim 30.000 bezoekers per dag en 80.000 advertenties van 2.200 verschillende autobedrijven is viaBOVAG.nl uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt. En dat is ook precies wat we willen zijn: een betrouwbare occasionsite die zich richt op serieus geïnteresseerde autokopers. Uit onderzoek blijkt dat het werkt. De eerlijke all-in prijzen zorgen voor hoge waardering van de consument, en kwalitatief goede leads. 

Vijf voordelen van viaBOVAG.nl:

  1. Minder tijd, meer rendement Websitebezoek met een hoge aankoopintentie, dus minder leads nodig om een auto te verkopen.
  2. Lage vaste kosten en betalen voor concrete leads Pay per lead: een lead kost alleen geld als het ook een verkoopkans oplevert.
  3. Eerlijk speelveld Alleen all-in prijzen, dus eerlijk voor adverteerders en betrouwbaar voor de consument. 
  4. Meer verdienen met eigen diensten Mogelijkheid om eigen verzekeringen, financieringen, afleverpakketten en andere producten en diensten aan te bieden bij uw occasionadvertenties. 
  5. Sterk merk BOVAG is een ijzersterk merk met een hoge naamsbekendheid en een betrouwbaar imago. Dat verbinden we aan viaBOVAG.nl met een pakkende, landelijke campagne voor viaBOVAG.nl.

Nieuw, uniek tariefmodel: pay per lead

Vanaf 2020 gaan we over op een nieuw en uniek tariefmodel. Het vaste maandbedrag gaat fors omlaag, terwijl u onbeperkt kunt blijven adverteren. Vervolgens betaalt u per harde lead. Een lead kost dus alleen geld als deze u een verkoopkans oplevert. Wel zo eerlijk. U investeert dus in waarde: als viaBOVAG.nl meer leads levert, verkoopt u immers ook meer auto’s. 

Soft leads zijn gratis

In ons nieuwe tariefmodel betaalt u uitsluitend voor harde leads zoals een telefoongesprek, een proefrit- of inruilaanvraag, een contactverzoek of eventueel een lead via een webchat. Alle soft leads (bijvoorbeeld websitebezoeken vanuit viaBOVAG.nl, advertentieweergaven of -prints, social shares of het opvragen van een routebeschrijving naar uw autobedrijf) bieden wij gratis aan. ViaBOVAG.nl is het eerste portaal dat met dit prijsmodel komt. De druk om te presteren en harde leads te leveren ligt dus bij viaBOVAG.nl.

Heeft u vragen over het nieuwe tariefmodel? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem via de onderstaande formulieren contact op met viaBOVAG.nl. 

Samen maken we van viaBOVAG.nl een succes!

ViaBOVAG.nl is gestart om BOVAG-autobedrijven de regie weer terug te geven en een gelijk speelveld te creëren binnen ons eigen portaal, zonder prijsdruk van handelaren, niet-leden en particulieren, omdat al het aanbod inclusief BOVAG-garanties wordt aangeboden. Daar blijven we voor strijden. We investeren in de ontwikkeling van het portaal en ook in grote, landelijke radio- en televisiecampagnes om zoveel mogelijk bezoekers te trekken, leads voor BOVAG-leden te genereren en auto’s te verkopen. ViaBOVAG.nl is pas een succes als u succes heeft. 

Stap in

Bent u nog geen klant en heeft u interesse in het plaatsen van auto's op viaBOVAG.nl?
Neem contact op met viaBOVAG.nl

Verleng

Bent u klant en heeft u een vraag of opmerking over adverteren in 2020?
Neem contact op met viaBOVAG.nl

Meer weten over viaBOVAG.nl?

Hieronder vindt u meer informatie over de spelregels, veelgestelde vragen, feiten, fabels, klantverhalen en het laatste nieuws over viaBOVAG.nl.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring