ViaBOVAG.nl

Laatste update 15 oktober 2019 Leestijd: 3 min

02 Stap in viaBOVAG.nl

Dé occasionsite van en voor BOVAG-bedrijven, dat is wat viaBOVAG.nl is. Eén met oog voor de wensen en belangen van BOVAG-autobedrijven. Een plek waar betrouwbare bedrijven, betrouwbare auto’s aanbieden.

Klanten zijn dit in de fysieke BOVAG-bedrijven al jaren gewend. Nu kunnen zij ook online direct bij hen terecht. Niet langer afhankelijk van de grote online spelers die de prijzen steeds verder laten stijgen en matige leadinformatie leveren. Klanten worden namelijk zo snel mogelijk naar uw eigen website geleid waardoor u zelf weer de touwtjes in handen hebt. Tegen een zeer aantrekkelijk instaptarief! viaBOVAG.nl is dé online plek waar de consument zeker weet dat hij iets goeds vindt en koopt.

Lees meer over de voordelen en de spelregels van viaBOVAG.nl:

Stap in en doe mee

Maak samen met ons een succes van viaBOVAG.nl en stap ook in. Adverteer ook met uw auto’s op de meest betrouwbare en transparantie occasionsite van Nederland. Een plek waar klanten beter hun weg vinden en zekerder zijn van een betrouwbare tweedehands auto.  

Stap ook in en maak van viaBOVAG.nl één van de toonaangevende occasionsites van Nederland. Kies voor de collectieve kracht van het BOVAG-merk en ons BOVAG-netwerk en doe mee. 

Meedoen?

Stap ook in en maak van viaBOVAG.nl een van de toonaangevende occasionsites van Nederland. Kies voor de collectieve kracht van het BOVAG-merk en ons BOVAG-netwerk en profiteer! Vul via deze link het aanmeldformulier in en viaBOVAG neemt telefonisch contact op.

Ja, ik stap in


U kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar autobedrijven@viabovag.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de viaBOVAG-nieuwsbrief. Abonnees ontvangen regelmatig een update van de stand van zaken van dé occasionwebsite van en voor BOVAG-bedrijven. Ze weten als eerste wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en welke nieuwe features er toegevoegd zijn aan de website.

Aanmelden

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring