Bovag logo
Dé website voor en door BOVAG-leden
0%

ViaBOVAG.nl

Laatste update 01 januari 2020Leestijd: 3 min

01Dé website voor en door BOVAG-leden

ViaBOVAG.nl is dé website van en voor BOVAG-leden. Met maandelijks 2,5 miljoen bezoeken en 108.000 advertenties van 2.000 verschillende bedrijven is viaBOVAG.nl uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt. En dat is ook precies wat we willen zijn: een betrouwbaar mobiliteitsplatform dat zich richt op serieus geïnteresseerde kopers. Uit onderzoek blijkt dat het werkt. De eerlijke all-in prijzen zorgen voor hoge waardering van de consument en kwalitatief goede leads. Stap ook in!

stap-nu-in-auto-(1).jpgstap-nu-in-motor.jpgstap-nu-in-fiets.jpg

Voordelen van viaBOVAG.nl:

 1. Groot bereik, serieuze kopers
  Met viaBOVAG.nl bereikt u een grote doelgroep. Consumenten die viaBOVAG.nl bezoeken zijn serieus geïnteresseerd en hebben een hoge aankoopintentie.
 2. Passend tarief per adverteerder
  Bij viaBOVAG zijn we er voor BOVAG-leden. Daarom kijken we altijd naar wat u als bedrijf nodig heeft. Per adverteerder hanteren we dus een passend tarief.
 3. Betrouwbaar en sterk merk
  BOVAG is een ijzersterk merk met een hoge naamsbekendheid en een betrouwbaar imago. Dit stralen we ook uit met viaBOVAG.nl door pakkende, landelijke campagnes. Hiermee versterken we het BOVAG merk en het onderscheidend vermogen van BOVAG-leden.
 4. Eerlijk speelveld
  ViaBOVAG.nl is exclusief voor BOVAG-bedrijven. Er wordt alleen geadverteerd met kwalitatief goedgekeurde voertuigen en all-in prijzen.
 5. Simpel uw voorraad online
  Uw eigen voorraad presenteert u eenvoudig online op viaBOVAG.nl door een directe koppeling met uw voorraadmanagementsysteem.

Samen maken we van viaBOVAG.nl een succes!

ViaBOVAG.nl is gestart om BOVAG-bedrijven de regie weer terug te geven en een gelijk speelveld te creëren binnen ons portaal, zonder prijsdruk van handelaren, niet-leden en particulieren. Daar blijven we voor strijden. We investeren continu in de ontwikkeling van het portaal en in grote, landelijke radio- en televisiecampagnes om zoveel mogelijk bezoekers te trekken, leads voor BOVAG-leden te genereren en voertuigen te verkopen. ViaBOVAG.nl is pas een succes, als u succes heeft.

Stap ook in!U kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar adverteerders@viabovag.nl.

Ja, ik meld mijn autobedrijf aan

Meer weten over viaBOVAG.nl?

Hieronder vindt u meer informatie over de spelregels, meestgestelde vragen, feiten, fabels, klantverhalen en het laatste nieuws over viaBOVAG.nl.

Download de folder:

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.