Vervolg viaBOVAG.nl-motorcampagne: volop online advertenties 

Laatste update 26 februari 2020 Leestijd: 2 min

De consumentencampagne van viaBOVAG.nl voor motoren is gestart op de MOTORbeurs, maar daar stopt het niet mee. Er wordt doorlopend online geadverteerd, onder andere met Google Advertising, op Facebook en op diverse motorwebsites. Ook neemt viaBOVAG.nl de bezoekers van de gestopte motoroccasionwebsite Gashendel.nl over. Binnenkort komt viaBOVAG.nl ook op tv met een speciale motorcommercial. 

Er is tijdens de consumentencampagne veel aandacht voor online: naast adverteren op Facebook en Google, wordt het ‘online verkeer’ en de positie van Gashendel.nl overgenomen. U weet wellicht dat Gashendel.nl gestopt is met het aanbieden van motoroccasions. ViaBOVAG.nl heeft de afspraak gemaakt dat alle mensen die naar Gashendel.nl gaan of daar via Google opkomen, worden doorgeleid naar viaBOVAG.nl. Dit levert nu al veel websitebezoek op van motorrijders die op zoek zijn naar hun nieuwe motor.

Advertenties op Motor.nl, Promotor en Moto 73

Daarnaast is er een samenwerking met motor.nl, waar viaBOVAG.nl online op aanwezig is en waar de consument al de ‘online motorzoeker’ van viaBOVAG.nl tegenkomt. Ook adverteert viaBOVAG.nl in Promotor en Moto73. Binnenkort komt viaBOVAG.nl ook op tv met een motorcommercial. U kunt ervan uitgaan dat de zoekende motorrijder met viaBOVAG.nl in aanraking gaat komen, hét portaal waar hij motorfietsen met garantie van betrouwbare motorondernemers kan vinden. 

Lees hier meer over de start van de consumentencampagne op de MOTORbeurs van 20 t/m 23 februari. 

Stap ook in! 

Doet uw motorbedrijf al mee met viaBOVAG.nl? Meld u aan en profiteer van gratis adverteren tot 30 juni 2020. Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/viabovagmotor.

Lees meer nieuws over viaBOVAG.nl voor motoren:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring