90.000 MOTORbeurs-bezoekers maken kennis met viaBOVAG.nl 

Laatste update 26 februari 2020 Leestijd: 2 min

De MOTORbeurs van 20 t/m 23 februari was de plek bij uitstek voor viaBOVAG.nl om zich te introduceren aan de consument. De grootste motorbeurs van Nederland trok maar liefst 90.000 motorliefhebbers. ViaBOVAG.nl sponsorde een van de horecapleinen, waar volop uitingen van viaBOVAG.nl zichtbaar waren en er werd promotiemateriaal uitgedeeld. De boodschap die bezoekers kregen is dat ze voor betrouwbare motoren met heldere all-inprijzen, BOVAG Garantie en omruilgarantie op viaBOVAG.nl moeten zijn.

De aanwezigheid op de MOTORbeurs in Utrecht was de start van het motorseizoen én van de consumentencampagne van viaBOVAG.nl. Op het gesponsorde horecaplein waren volop uitingen van viaBOVAG.nl te zien: beachvlaggen, presentatiezuilen, ballonnen en er zijn maar liefst 2.500 bierviltjes gebruikt. Elke dag waren er promotiedames aanwezig, die in totaal 7.500 flyers en 5.000 sleutelhangers met bandenprofielmeter hebben uitgedeeld. Een mooie start van de campagne! 

Try the Bike

BOVAG was ook weer met Try the Bike aanwezig op de MOTORbeurs. Zo’n 400 bezoekers konden onder begeleiding van een professionele rijinstructeur hun eerste motorrijervaring opdoen. Het doel is om mensen de ‘kick’ van het motorrijden te laten beleven. De ervaring leert dat de meeste deelnemers erg enthousiast zijn na deze proefles en snel beginnen met het behalen van hun motorrijbewijs. Het is daarnaast ook een boost voor de naam en het keurmerk van BOVAG. 

Stap ook in! 

Doet uw motorbedrijf al mee met viaBOVAG.nl? Meld u aan en profiteer van gratis adverteren tot 30 juni 2020. Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/viabovagmotor

Lees meer nieuws over viaBOVAG.nl voor motoren:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring