Bart Pols over viaBOVAG.nl: “Supermooi dat we nu een betrouwbare occasionsite hebben”

Laatste update 27 februari 2020 Leestijd: 2 min

Bart Pols van Pols Motoren in Waalwijk is enthousiast over viaBOVAG.nl. Pols is bestuurslid van BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven en als lid van de klankbordgroep het afgelopen jaar nauw betrokken bij de ontwikkeling van viaBOVAG.nl voor motoren. Hoe kijkt hij tegen de website aan?

Bart Pols: “We hebben hard gewerkt om een plek te creëren waar alleen kwalitatief goede motorfietsen te vinden zijn. De verplichte 40-puntencheck zorgt daar wel voor, samen met de zes maanden garantie. Gerenommeerde motorzaken krijgen nu de kans om zich te profileren met goede waar tegen een prijs zonder verrassingen. En wie zich niet aan de afspraken houdt, kan sancties verwachten. Zo garanderen we de kwaliteit en betrouwbaarheid van het aanbod, onze belangrijkste troef. Wat ik verder zo goed vind aan het platform, is dat het hoogwaardige leads geeft. Dus niet de zoveelste Marktplaats-koper die belt om de helft te bieden. Bovendien kan ik die leads heel goed monitoren, zodat ik precies weet wat het platform oplevert. Natuurlijk is het in het begin nog even aftasten hoeveel leads van viaBOVAG.nl binnenkomen omdat we net begonnen zijn. Als we met elkaar zorgen dat er veel aanbod komt, dan krijgen we een sneeuwbaleffect. De profilering van de website belooft in elk geval een fantastische start.”

Dit artikel verschijnt in BOVAGkrant #2, die op vrijdag 28 februari verschijnt. Het gehele artikel nu al online lezen? Dan kan via deze link

Stap ook in! 

Doet uw motorbedrijf al mee met viaBOVAG.nl? Meld u aan en profiteer van gratis adverteren tot 30 juni 2020. Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/viabovagmotor.

Lees meer nieuws over viaBOVAG.nl voor motoren:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring