Najaar met veel activiteiten voor BOVAG Verhuur- en deelautobedrijven

Laatste update 19 oktober 2018 Leestijd: 3 min

De BOVAG-agenda voor het najaar van 2018 is rijkelijk gevuld met activiteiten die van meerwaarde zijn voor u als lid van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven. Deze in het oog springende bijeenkomsten willen wij graag alvast bij u onder de aandacht brengen.

Tijdens de kennissessie ‘Stoppen of doorgaan?’, in samenwerking met Alfa Accountants, worden de belangrijkste stappen van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging belicht, onder andere door ondernemers die hun ervaringen met de deelnemers delen. Deze avondsessie wordt gehouden op 14 november 2018 in Gorinchem. In deze populaire serie workshops staat steeds een thema centraal, met als kern het belang en de kracht van online marketing. De volgende sessie staat gepland op 20 november 2018 in het BOVAGhuis in Bunnik. Het thema is ‘Koester uw klant’: hoe zet u uw online communicatiekanalen in zodat u nieuwe klanten werft en uw huidige klanten behoudt? Huurders van vervoersmiddelen hebben niet altijd de beste bedoelingen. Dat leidt soms tot vervelende confrontaties aan de verhuurbalie. Hoe ga je daar als baliemedewerker mee om? Deze eendaagse training wordt verzorgd door specialisten op het gebied van fraude en fraudepreventie, in samenwerking met ervaringsdeskundigen uit de verhuurbranche. Deze sessie is vol, maar u kunt zich wel aanmelden voor de wachtlijst. Sowieso volgt er nog een sessie aan het begin van het nieuwe jaar. Met innovatie aan de slag gaan, is een hele uitdaging. Maar door samen te proberen kun je ver komen. BOVAG doet dat met leden en start-ups in het Innovatielab en met de Incubator. Op het Innovatieseminar maken we de balans op: wat leveren de innovatie-inspanningen tot nu toe op en wat kunnen we nog leren? U hoort het tijdens het Innovatieseminar in B-Amsterdam. Het jaarcongres is dé plek om collega-ondernemers te ontmoeten en waar relevante thema’s uit de verhuurbranche worden besproken. Wat speelt er bij verhuurondernemers? Waar lopen zij tegenaan? Dit jaar behandelen we actualiteiten in de branche in de vorm van entertainment. Houd uw mailbox in de gaten voor meer informatie!

Nieuwsbrieven

Het zijn slechts een paar voorbeelden van activiteiten die BOVAG het hele jaar door op de rol heeft staan en die we óók organiseren voor verhuur- en deelautobedrijven. Doe er uw voordeel mee en houd nieuwsbrieven en de agenda op mijnBOVAG in de gaten. En vergeet niet, u kunt altijd contact opnemen met de BOVAG-adviseurs Arthur van Engelen of Frans Bastiaansen voor een afspraak in uw bedrijf.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring