[Voorzittersvlog] Han ten Broeke bezoekt Auto Combi in Hardenberg

Laatste update 02 mei 2024 Leestijd: 2 min

In zijn nieuwste vlog maakt BOVAG-voorzitter Han ten Broeke een stop bij Auto Combi in Hardenberg. Daar spreekt hij met eigenaar en verenigingsbestuurslid Jan Lenters, een man die zijn bedrijfsnaam eer aandoet: hij lijkt bijna alles te combineren op autogebied. Van occasions en nieuwe modellen tot bestelwagens, autoverhuur, leasing, transport, en zelfs een eigen wasstraat en fitnessclub.

Jan leidt Han rond in zijn bedrijf, waarbij ze een glimp opvangen van een kleine transformatie die gaande is. Het interieur wordt gemoderniseerd, zodat het bedrijf weer eigentijds oogt. 

Over het geheel genomen is Auto Combi goed voorbereid op de toekomst, met een focus op zowel duurzaamheid als digitalisering, inclusief het gebruik van de Compass Mobility-app. Hiermee krijgen bedrijven een helder maandelijks overzicht van de verschillende disciplines die werknemers afnemen.

Van het installeren van laadpalen tot het gebruik van zonnepanelen: Auto Combi maakt grote stappen richting een duurzame toekomst en streeft ernaar om binnen twee à drie jaar van het gas af te zijn, zoals Jan enthousiast deelt.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring