Jaarcongres BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven

Terug

Hét event voor onze branche vindt plaats op 9 januari 2019. Het Jaarcongres voor BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven is daarmee de aftrap van het gloednieuwe kalenderjaar. Een uitgelezen moment om collega-ondernemers te ontmoeten, gecombineerd met een interessant programma over relevante thema’s in de verhuurbranche.

Programma | Net als op tv

Sterspeler van het congrespodium is de grote rode bank. Daarop nemen uiteenlopende gasten plaats die in gesprek gaan over actualiteiten in de verhuurbranche, nét als in een tv-programma. Zo passeren topics op een afwisselende manier de revue en worden issues vanuit verschillend perspectief belicht. Dit onder de bezielende leiding van gastheer Johan Lammers.

Tijden:

 • 14:00 uur Inloop en ontvangst
 • 14:30 uur Programma, plenair (deel 1)
 • 16:00 uur Pauze
 • 16:30 uur Programma, plenair (deel 2)
 • 17:30 uur Borrel & buffet
 • 19:00 uur Einde programma   

Op de rode bank:

 • Hoe gaan we om met criminaliteit? Criminaliteit blijft een blok aan het been van de verhuurder. Regelmatig zet criminaliteit onze branche in een negatief daglicht en dat heeft impact. Hoe gaan we om met dit probleem? Welke maatregelen treffen we al, waar liggen nog kansen ter verbetering en welk handelsperspectief heeft u als individuele ondernemer? Op de rode bank:
  • Jan Boelhouwer: burgemeester van gemeente Gilze-Rijen. Boelhouwer staat bekend om zijn aanpak van de regionale criminaliteit. Wat speelt er in zijn gemeente? Hoe kijkt hij naar de verhuurbranche? Hoe betrekt hij lokale verhuurbedrijven bij zijn aanpak?
  • Jan Bessembinders: specialist Milieu & Veiligheid bij BOVAG. Wat doet BOVAG om criminaliteit in de verhuurbranche aan te pakken? Met wie werken we samen? En wat doet BOVAG om de belangen van leden zo goed mogelijk te behartigen? Jan is dé man die zich bij BOVAG met dit onderwerp bezighoudt.
  • Robert Jonk: eigenaar van Bert Jonk Autoverhuur. Robert deelt zijn ervaringen en vertelt wat hij in zijn bedrijf doet om criminelen buiten de deur te houden.
 • Hoe houden we ons wagenpark verzekerd? Verzekerbaarheid van ons wagenpark komt als issue steeds vaker op tafel bij BOVAG. Wat speelt er nu feitelijk en wat is de aard en omvang van dit probleem? Op 9 januari stellen we dit issue aan de kaak, maken we het probleem concreet, kijken we naar mogelijke oplossingen én naar handelsperspectief voor verhuurders. Ook is er nieuws over maatregelen vanuit AFM als het gaat om bemiddeling bij aanvullende verzekeringen. Op de rode bank:
  • Toine Beljaars: ondernemer en voorzitter van de afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven. Beljaars is goed bekend in de wereld van verzekeraars.
  • Wim Slagter: ondernemer en voorzitter van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven. Hij is actief betrokken bij de gesprekken tussen BOVAG en Bovemij over dit dossier.
  • Geert Brummelhuis: branchemanager BOVAG Autodealers. Geert is namens BOVAG actief betrokken bij de belangenbehartiging richting AFM (Autoriteit Financiële Markten).
 • Kunnen wij meeprofiteren van MaaS? Mobility as a Service (MaaS) is het zo slim en laagdrempelig mogelijk maken van mobiliteit, geredeneerd vanuit een dienst en niet vanuit een product. MaaS integreert alle vervoersvormen, knoopt nieuwe én traditionele mobiliteit aan elkaar op een centraal punt en dat allemaal op basis van individuele behoeften. Hoe ziet dit nieuwe tijdperk eruit? Wat verwacht BOVAG van deze ontwikkeling en welke rol kiest de overheid? Welke kansen biedt dit de deelautomarkt én verhuurders? Daarover gaan we het 9 januari hebben met:
  • Martin van Overbeeke: oprichter Mobiliteitsfabriek. Martin kan ons alles vertellen over MaaS en hoe dit – nu al – werkt in de praktijk.
  • Hans Kwaad: Chief Business Development Officer bij AutoBinck Group. Spreekt over Smart Mobility in de verhuur- en deelautobranche.
  • Rogier Kuin: manager Public Affairs bij BOVAG. Hoe kijkt onze overheid aan tegen MaaS? Dat kan Rogier ons precies vertellen.

Meedoen met de bank

Vanuit de zaal deelnemen aan de gesprekken op de rode bank? Dat kan! Tijdens dit congres gebruiken we een interactief systeem om u maximaal te betrekken bij wat er op het podium gebeurt. Zorg dus voldoende batterij en zet uw WiFi aan.

Slotspreker | Paul Smit

Waarom mislukken de meeste goede voornemens en is veranderen zo ingewikkeld? Veelgevraagd cabaretier en filosoof Paul Smit illustreert op humoristische wijze de (onbewuste) werking van ons brein en vertaalt dit naar de praktijk van de klantcontacten in uw bedrijf. Hij geeft een hilarisch kijkje in ons brein, combineert humor en inhoud, speelt in op de processen binnen een organisatie en haakt in op thema’s als samenwerking, cultuur, beïnvloeding & verandering. Paul studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef negen boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

Locatie 

Het jaarcongres vindt dit jaar plaats op een bijzondere én duurzame locatie: Veerkracht. Adres: Oudhuizerstraat 31, 7382 BS Klarenbeek (vlakbij Apeldoorn).

Bedrijvenmarkt  

Vertrouwd onderdeel van het programma is de Bedrijvenmarkt. Deze wordt georganiseerd samen met onze partners in business: Advocatenpraktijk Vis, Bovemij, Carwise, ComfiSoft, Fine Company, Oribi en 24ID Check. Ook de medewerkers van BOVAG Ledenadvies en BOVAG Bemiddeling staan op de Bedrijvenmarkt.

Aanmelden

Dit jaarcongres is gratis toegankelijk voor BOVAG-leden en écht een aanrader. Niet alleen voor u als directeur/eigenaar, maar zeker ook voor bijvoorbeeld uw vestigingsmanager. Dus neem gerust een collega mee. Bent u 9 januari zelf verhinderd? Laat dan een collega in uw plaats gaan!

Meld u nu aan voor het jaarcongres  

Op een rijtje:

 • Locatie: Veerkracht
  Oudhuizerstraat 31
  7382 BS Klarenbeek
 • Datum: 09 januari 2019
  Van 14:00 - 19:00
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring