Kennissessie: Stoppen of doorgaan? | Gorinchem

Terug

Ga ik stoppen of door met mijn bedrijf? En hoe pak ik dat goed aan? Veel ondernemers worstelen met deze vragen. BOVAG organiseert samen met Alfa Accountants een kennissessie waarbij de belangrijkste punten van bedrijfsverkoop, bedrijfsoverdracht en bedrijfsbeëindiging aan bod komen.

Veranderde technologische in plaats van economische omstandigheden, toenemende eisen van importeurs of leveranciers, een opgezegd dealercontract, het internet als verkoopkanaal: een aantal mogelijke redenen waardoor u mogelijk uw toekomst en die van uw bedrijf moet herzien. Tijdens de kennissessie Stoppen of doorgaan nemen we de belangrijkste stappen van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging met u door.

Theorie én praktijk komen aan bod. De ervaring leert dat keuzes over de toekomst van uw bedrijf financieel, fiscaal, juridisch en zeker ook emotioneel ingrijpend kunnen zijn. Bovendien neemt een goede bedrijfsoverdracht of -verkoop gemiddeld vijf jaar in beslag. Als u later begint, kan dit soms verregaande fiscale gevolgen hebben. Naast de theorie is ook de praktijk een belangrijk onderdeel van de avond: een aantal ondernemers zal hun ervaring met u delen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het stellen van vragen.

Programma

 • 18.00 uur Inloop met soep en een broodje
 • 19.00 uur Welkom door BOVAG
 • 19.15 uur Het proces van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging door Christiaan Buis (jurist) en Bas van Loo (adviseur) van Alfa Consultants, gecombineerd met praktijkervaringen van ondernemers
 • 20.30 uur Vragen
 • 21.00 uur Afsluitende borrel
Wilt u goed voorbereid uw bedrijfsbeëindiging of -verkoop in gaan? Kom dan naar de Kennissessie Stoppen of Doorgaan! Aan deelname zijn geen kosten verbonden, dit is onderdeel van uw BOVAG-lidmaatschap.

N.B. Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor deze kennissessie, omdat deze vol is. U kunt uw gegevens achterlaten in dit interesseformulier. Als er nieuwe kennissessies worden georganiseerd, ontvangt u een e-mail.  

Op een rijtje:

 • Locatie: Alfa Accounts en Adviseurs
  Stephensonweg 1
  4207 HA Gorinchem
 • Datum: 14 november 2018
  Van 18:00 - 21:00
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring