Workshop Denk vooruit. Denk digitaal: hoe bereik ik mijn klant?

Terug

Jumbo meldt een ruime verdubbeling van het aantal bestellingen via Jumbo.com en de Jumbo-app in 2017 (Bron: Emerce). En uit cijfers van brancheorganisatie INretail blijkt dat de omzetgroei in fashion en schoenen via online kanalen met bijna een kwart steeg in 2017. Dat uw klant zich steeds meer online begeeft, is geen nieuws meer. Maar hoe komt u in beeld? Deze vraag stond centraal tijdens de eerste workshop van 2018 van Denk vooruit. Denk digitaal.

Hoofdspreker was Sophie Beijma van BCC. Zij vertelde hoe een van de oudste witgoedretailers zich nog steeds uitstekend staande houdt tussen nieuwe en vaak online spelers als MediaMarkt en Coolblue. Daarnaast waren ook twee praktische sprekers met informatie waar u direct mee aan de slag kunt in uw dagelijkse praktijk.

Alle sprekers op een rij

Sophie-van-Beijma.JPG

Sophie van Beijma, directeur Marketing & Ecommerce van BCC
BCC is al bijna 50 jaar een van de grote elektronica-retailers in Nederland. In haar bestaan zag zij veel veranderen in de markt. Consumenten zijn op een andere manier gaan winkelen en er kwamen nieuwe concurrenten bij die op een geheel nieuwe wijze om de gunst van de consument dingen, zoals MediaMarkt en Coolblue. Hoe blijf je je onderscheiden in een veranderende markt? Welke positie kies je? Welke marketing hoort daar bij? Hoe ga je met de verschillende kanalen om en hoe krijg je je mensen hierin mee? Sophie van Beijma vertelde hoe BCC dit aanpakt. Een inspirerend verhaal met belangrijke lessen om mee te nemen naar uw eigen bedrijf.
> Download de presentatie

Jan-Nelissen.jpg

Jan Nelissen, senior consultant bij TOTE-M
We vliegen met KLM. Doen onze boodschappen bij de Appie. En kopen een Billy-boekenkast bij Ikea. Hoe maakt u van uw bedrijf een merk? Jan Nelissen van TOTE-M, een adviesbureau in klantbeleving, weet precies wat daar voor nodig is. Hij vertelde aan de hand van sprekende voorbeelden wat u moet doen om van uw klanten fans te maken. Welke keuzes moet u maken om een onderscheidende klantbeleving te realiseren? Jan sloot zijn presentatie af met een aantal praktische tips waarmee u morgen al aan de slag kunt.
> Download de presentatie

Sven-Holtman.png

Sven Holtman, teamleider Online Marketing bij DTC Media
Sven Holtman van DTC Media ging in op de techniek achter de online vindbaarheid. Hoe zorg je voor een rendabele inzet van de juiste online marketingmiddelen en hoe realiseer je hieruit (new) business? Sven Holtman deelde zijn kennis en ervaring van onder andere AdWords, SEO, Facebook en website-optimalisatie met u. Zijn presentatie is direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk.
> Download de presentatie

 

Op een rijtje:

  • Locatie: BOVAGhuis
    Kosterijland 15
    3981 AJ Bunnik
  • Datum: 20 maart 2018
    Van 13:30 - 16:30
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring