Workshop Denk vooruit. Denk digitaal. over de klantreis | Bunnik (geannuleerd)

Terug

Op woensdagavond 1 april (geen grap!) is er weer een nieuwe Denk vooruit Denk digitaal.-kennissessie gepland, in het BOVAGhuis in Bunnik. Centraal deze avond staat de klantreis. Sonja Stalfoort, expert op dit gebied en schrijfster van het boek ‘De Klant Energieke Organisatie’, neemt u mee aan de hand van aansprekende praktijkcases.

Het programma ziet er als volgt uit:
 • 19.00 uur Inloop met koffie & thee
 • 19.30 uur Welkomstwoord door Renate Weggemans (Programmamanager Denk vooruit. Denk digitaal.)
 • 19.35 uur De energieke klantreis door Sonja Stalfoort
 • 21.15 uur Afsluitende borrel en mogelijkheid tot signeren boek 'De Klant Energieke Organisatie'

Een energieke klantreis

Sonja-Stalfoort-300px.jpgDe term ‘klantreis’ of ‘customer journey’ horen we de laatste tijd erg vaak. Waarom zijn klantreizen nu voor elk bedrijf van levensbelang? En hoe ontwikkel je een klantreis waar klanten én medewerkers energie van krijgen en een bedrijf toekomstbestendig mee kan ondernemen? Deze vragen en nog veel meer zal Sonja Stalfoort in een energieke presentatie beantwoorden. Aan de hand van aansprekende praktijkcases en praktische handvaten, zal zij niet alleen inspireren op het ontwikkelen van een eigen klantreis, maar ook uitdagen er morgen mee aan de slag te gaan. De methodiek van Sonja Stalfoort spreekt veel mensen aan: haar boek ‘De Klant Energieke Organisatie’ staat inmiddels in de Managementboeken Top 10. Iedere deelnemer aan de kennissessie ontvangt een gratis exemplaar van het boek.

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, laat daarom snel weten of u erbij bent door u in te schrijven. We starten om 19.30 uur en sluiten rond 21.15 uur af met een borrel. Aan deze workshop zijn voor u als BOVAG-lid geen kosten verbonden.

Klik hier om u direct aan te melden  

Op een rijtje:

 • Locatie: BOVAGhuis
  Kosterijland 15
  3981 AJ Bunnik
 • Datum: 01 april 2020
  Van 19:00 - 21:15
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring