Dit is viaBOVAG

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 3 min

Met de introductie van viaBOVAG.nl schudden we de kaarten op de online occasionmarkt opnieuw. ViaBOVAG.nl is namelijk de enige occasionwebsite met benzine in het bloed en is van en voor BOVAG-bedrijven. Met het ijzersterke BOVAG-merk en een netwerk van ruim vijfduizend betrouwbare autobedrijven heeft viaBOVAG.nl een uitstekende uitgangspositie op de online automarkt.

ViaBOVAG.nl heeft de potentie om uit te groeien tot dé Nederlandse occasionwebsite waar consumenten naar kwaliteitsoccasions zoeken. Met uw bedrijfsgegevens prominent in beeld. Op viaBOVAG.nl worden autokopers niet onnodig lang vastgehouden, maar snel doorgestuurd naar de eigen site. Goede en snelle leads dus. En BOVAG-bedrijven krijgen de managementinformatie die ze nodig hebben. Ook goed om te weten: we blijven viaBOVAG.nl continu doorontwikkelen op basis van uw opmerkingen en wensen. Zo weten bedrijven zeker dat ze altijd klaar zijn voor de consument van vandaag én van de toekomst. 

BOVAG-bedrijven die instappen weten zeker dat ze adverteren op een platform dat van en voor BOVAG-bedrijven is. Maar er zijn nog meer voordelen van adverteren op viaBOVAG.nl.

Zeker weten viaBOVAG.nl

Op bestaande occasionwebsites is het soms lastig voor BOVAG-bedrijven om zich met zekerheid en kwaliteit te onderscheiden. BOVAG Garantie sneeuwt onder in de strijd om bovenaan in de zoekresultaten te komen. ViaBOVAG.nl lost dit op door op alle auto’s de drie zekerheden te bieden en door het onmogelijk te maken om betaald hoger in de zoekresultaten te komen. De consument weet precies waar hij aan toe is met deze transparante manier van presenteren. Via een grootscheepse landelijke campagne maakt het grote publiek kennis met viaBOVAG.nl en de zekerheden. Radiospotjes, online banners en posters buiten op de grote billboards langs de weg vertellen de consument dat er eindelijk een plek is waar je online betrouwbare occasions kunt vinden. Met in elk geval altijd de drie zekerheden vooraf en zonder verrassingen achteraf. De pay-off van de campagne is dan ook: Zeker weten viaBOVAG.nl.

Meer informatie

Lees meer over viaBOVAG in de speciale brochure en in het dossier over viaBOVAG. Meteen instappen kan natuurlijk ook. 
    No data found


Ja, ik stap in

Informatiebijeenkomsten

Wilt u nog verdere toelichting  toelichting op dit baanbrekende initiatief? Meld u dan aan voor een van de informatiebijeenkomsten bij u in de buurt.
 
Dinsdag 6 maart | Van der Valk Hotel Ridderkerk
Woensdag 7 maart | Van der Valk Hotel Zwolle
Donderdag 15 maart | Van der Valk Hotel Oostzaan – Amsterdam

Aanmelden

Meer nieuws over viaBOVAG

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring