Eigen occasionsite viaBOVAG.nl zet in op transparantie en betrouwbaarheid

Laatste update 22 augustus 2018 Leestijd: 3 min

ViaBOVAG.nl, de occasionsite van en voor BOVAG-bedrijven, gaat in april live. In mei start een grote publiekscampagne.  BOVAG maakt vandaag meer informatie bekend over de nieuwe site.

Vanaf komende week gaan de buitendiensten van Bovemij en BOVAG op pad om de BOVAG-autobedrijven te vertellen over viaBOVAG.nl, de nieuwe, eigen occasionsite van BOVAG-leden. Met het ijzersterke BOVAG-merk en een netwerk van ruim vijfduizend betrouwbare autobedrijven heeft viaBOVAG.nl een uitstekende uitgangspositie op de online automarkt. ViaBOVAG.nl heeft de potentie om uit te groeien tot dé Nederlandse occasionwebsite waar consumenten naar kwaliteitsoccasions zoeken.

Snel de juiste informatie

Op viaBOVAG.nl worden autokopers bovendien niet onnodigviabovag-screenshot-mobile.jpg lang vastgehouden, maar snel doorgestuurd naar de site van BOVAG-leden. Goede en snelle leads dus. En het autobedrijf krijgt de managementinformatie die het nodig heeft. Ook goed om te weten: BOVAG blijft viaBOVAG.nl continu doorontwikkelen op basis van opmerkingen en wensen van zijn leden. Zo is viaBOVAG.nl altijd klaar voor de consument van vandaag én van de toekomst.

Extra zekerheid en betrouwbaarheid

Occasions op viaBOVAG.nl zijn de betere occasions. Want ze zijn altijd voorzien van BOVAG Garantie, BOVAG Omruilgarantie en een heldere all-in prijs. Daarnaast kunnen autobedrijven extra zekerheid en betrouwbaarheid toevoegen aan hun geadverteerde auto. 
  • BOVAG Afleverbeurt - De klant weet zeker dat de auto de eerste zes maanden (of 6.000 km) onderhoudsvrij kan rijden. Geen APK, geen distributieriem, geen nieuwe banden etcetera.
  • BOVAG 40-Puntencheck – De klant weet zeker dat zijn auto op 40 punten gegarandeerd goed is.
  • Label 100% Onderhouden – De klant weet zeker dat de auto altijd volgens fabrieksvoorschrift is onderhouden.  

Onderscheiden in de markt

Peter Niesink, algemeen directeur BOVAG: “We weten dat BOVAG-autobedrijven zich willen onderscheiden ten opzichte van andere autobedrijven en dat lukt maar mondjesmaat op de bestaande websites. BOVAG-ondernemers willen hun klant helpen in de wirwar van websites waar van alles, goed en slecht, door elkaar wordt aangeboden. Waar moet die klant op letten? Hoe betrouwbaar is een garage of de auto die de klant op het oog heeft? ViaBOVAG.nl is een betaalbaar occasionplatform waar de betrouwbare bedrijven, door BOVAG gecheckt, betrouwbare auto’s aanbieden. Dat wat klanten al vele jaren gewend zijn van de fysieke BOVAG-bedrijven, bieden we nu ook online aan. En het is de bedoeling dat we zo snel mogelijk ook andere voertuigen en diensten van BOVAG-leden op viaBOVAG.nl gaan ontsluiten.”

Vragen? 

Meer informatie over viaBOVAG.nl is te vinden op mijn.bovag.nl/viabovag. Aanmelden als adverteerder op viaBOVAG.nl kan via autobedrijven@viabovag.nl of 020 - 549 39 50. 

Klik voor meer informatie over viaBOVAG.nl op de link hieronder:


Klik op de link hieronder voor de brochure over viaBOVAG.nl:
    No data found

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring