Eigen occasionwebsite BOVAG heet viaBOVAG.nl

Laatste update 03 april 2018 Leestijd: 2 min

Er wordt al enkele maanden heel hard gewerkt aan een eigen occasionwebsite voor BOVAG-bedrijven. Deze website zal begin tweede kwartaal gelanceerd worden onder de naam viaBOVAG.nl.

ViaBOVAG.nl is een co-productie van BOVAG en Bovemij en wordt gebouwd op nadrukkelijk verzoek van BOVAG-leden. Zij vroegen BOVAG een eigen occasionportal te bouwen om zelf meer regie te kunnen voeren over zo’n website.

De nieuwe occasionwebsite gaat naar verwachting begin tweede kwartaal live en een maand later start een grootschalige consumentencampagne. De site is exclusief voor BOVAG-bedrijven. De komende weken en maanden worden BOVAG-autobedrijven benaderd om mee te doen en hun auto’s op viaBOVAG.nl te zetten.

Peter Niesink, algemeen directeur BOVAG: “ViaBOVAG.nl is een occasionplatform waar de betrouwbare bedrijven, door BOVAG gecheckt, betrouwbare auto’s aanbieden. Dat wat klanten al vele jaren gewend zijn van de fysieke BOVAG-bedrijven, bieden we nu ook online aan. Voor ondernemers is viaBOVAG.nl een strategisch distributiekanaal waar ze direct in contact komen en blijven met klanten. En voor de klant is het dé online plek waar hij zeker weet dat hij iets goeds vindt en koopt.”
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring