3 redenen om in te stappen in viaBOVAG

Laatste update 04 april 2018 Leestijd: 3 min

ViaBOVAG is de enige occasionwebsite met benzine in het bloed. De website is van en voor BOVAG-bedrijven. Eén met goede leads, want klanten worden snel naar uw autobedrijf doorgestuurd. Met meer inzicht in data waar u direct op kunt anticiperen. Bent u BOVAG-lid en denkt u "ik wacht nog even"? Lees dan hier de drie redenen om nú in viaBOVAG te stappen.

Naast goede leads en inzicht in data is er is meer! Ook deze 3 redenen zijn motieven om met uw occasions te adverteren op viaBOVAG en daarmee te profiteren van de voordelen van viaBOVAG.

1. Meest betrouwbare en transprante occasionsite

BOVAG-bedrijven die instappen weten zeker dat ze adverteren op een platform dat van en voor BOVAG-bedrijven is. Maar er zijn nog meer voordelen van adverteren op viaBOVAG.nl:
  • viaBOVAG.nl is gebouwd rond de wensen en behoeften van BOVAG-bedrijven
  • viaBOVAG.nl is de meest betrouwbare en meest transparante occasionsite van Nederland
  • viaBOVAG.nl is de meest betaalbare occasionsite van Nederland
  • viaBOVAG.nl zet alle data door die autobedrijven nodig hebben om leads om te zetten naar verkopen
  • viaBOVAG.nl wordt de komende jaren ondersteund door een grootschalige reclamecampagne

2. BOVAG Zekerheden

Door BOVAG Zekerheden is er meer vertrouwen bij de klant. De occasions op viaBOVAG.nl zijn de betere occasions. Want ze zijn altijd voorzien van BOVAG Garantie, BOVAG Omruilgarantie en een heldere All-inprijs. Daarnaast kunnen autobedrijven extra zekerheid en betrouwbaarheid toevoegen aan hun geadverteerde auto.

3. Zelf de touwtjes in handen

Door in te stappen in viaBOVAG zijn BOVAG-bedrijven niet langer afhankelijk van andere occasionwebsites. Ze hebben zelf de touwtjes in handen. Daarnaast heeft viaBOVAG een zeer aantrekkelijker instaptarief en is adverteren op viaBOVAG voordeliger dan de andere websites met gebruikte auto’s.

Lees alles in htet dossier viaBOVAG

Instappen

BOVAG-leden die overtuigd zijn van viaBOVAG en graag instappen en profiteren van de meest transparante occasionsite van Nederland, met de meest betrouwbare auto’s, stuk voor stuk met de vertrouwde BOVAG Garantie, kunnen zich via onderstaande knop aanmelden.

Ja, ik stap in

 


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring