Bovag logo
Ruim de helft van de leden overgestapt op keuren met Amtek; hoe ver ben jij?
0%
Terug

Ruim de helft van de leden overgestapt op keuren met Amtek; hoe ver ben jij?

Laatste update 08 februari 2024Leestijd: 3 min
Artikel header afbeelding

Inmiddels is meer dan de helft van de aanhangwagen- en kampeerbedrijven overgestapt op de nieuwe keuringsmethode, of ermee bezig. Ben je nog niet zover, maar wil je wel de BOVAG Onderhoudsbeurt blijven uitvoeren? Ga dan snel aan de slag. Je hebt nog een aantal maanden om over te gaan op keuren met Amtek. BOVAG helpt je hierbij: kom naar een leden-bezoeken-ledendag, meld je aan voor het online vragenuurtje of neem contact op met BOVAG als je extra hulp wilt.

Eind van dit jaar stopt BOVAG met de digitale onderhoudsformulieren en periodieke steekproeven van de BOVAG Onderhoudsbeurt. In plaats daarvan gaan we werken met de Amtek-app en keuringsbegeleiding. De opleiding voor de keurmeesters én de onderhoudsbeurt blijven hetzelfde. Met de nieuwe methode kan de kwaliteit van de branche nog beter op hoog niveau worden gehouden.

Leden-bezoeken-ledendag in Utrecht en Winkel

BOVAG heeft inmiddels elf leden-bezoeken-ledendagen georganiseerd, in de werkplaats van een kampeer- of aanhangwagenbedrijf dat al keurt met Amtek. Je krijgt hier uitgebreid te zien hoe de nieuwe keuringsmethode werkt en hoe andere ondernemers hun overstap aangepakt hebben. In het eerste kwartaal heb je nog twee keer de mogelijkheid om zo’n bijeenkomst te bezoeken:

  • 15 februari bij Ko van den Berg Aanhangwagencentrum in Utrecht
  • 7 maart bij Jan Schreur Recreatie in Winkel

Op de leden-bezoeken-ledendag word je om 15.45 uur ontvangen met een kopje koffie, waarna de uitleg om 16.00 uur begint. Om 17.30 uur sluiten we af met een buffet. Jij en/of je keurmeester is van harte welkom om hierbij aan te sluiten.

Meer informatie en aanmelden

Online vragenuurtje op 12 maart

BOVAG organiseert op dinsdag 12 maart tussen 12.30 en 13.30 een online vragenuurtje over keuren met Amtek. Zowel ondernemers als keurmeesters zijn welkom. En het maakt niet uit of je al bent overgestapt, of nog niet. Je kunt je vragen stellen aan BOVAG, keurmeesters die al met Amtek werken én de voorzitter van de technische commissie.

Meer informatie en aanmelden

Aan de slag

Heb je al een leden-bezoeken-ledendag bezocht, en wil je nu verder aan de slag met de overstap? Of wil je overstappen op de nieuwe methode zonder dat je een leden-bezoeken-ledendag hebt bijgewoond? Op

mijn.bovag.nl/keurenmetamtek

vind je alle informatie die je nodig hebt. Als je hulp kunt gebruiken, schroom dan niet om contact op te nemen met BOVAG via (030) 659 53 00 of stuur een mailtje naar

caravancamper@bovag.nl

of

aanhangwagen@bovag.nl

.

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.