Leden-bezoeken-ledendagen voor caravan-, camper- en aanhangwagenbedrijven over keuren met Amtek

Laatste update 04 oktober 2023 Leestijd: 3 min

Om de kwaliteit van de BOVAG Onderhoudsbeurt te borgen, stapt BOVAG over op een nieuwe keuringsmethode. Niet alleen verdwijnen daarmee de huidige periodieke steekproeven, we gaan ook werken met de Amtek-app. Graag leggen we u persoonlijk uit hoe deze nieuwe methode precies werkt. Daarvoor organiseren we informatiebijeenkomsten voor u én uw keurmeester.

Te gast bij collega’s in de werkplaats

We organiseren in het najaar vier Leden-bezoeken-ledendagen over Keuren met Amtek, samen met caravanbedrijven en een aanhangwagenbedrijf. Het gaat om een kleinschalige bijeenkomst die plaatsvindt in hun werkplaats. Daar laten we u uitgebreid zien hoe het keuren met Amtek werkt in de praktijk. Natuurlijk is er veel ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de andere ondernemers en keurmeesters. 

BOVAG organiseerde voor de zomer al vijf leden-bezoeken-ledendagen, die als positief werden beoordeeld door de aanwezigen. U leest hier meer over die van caravan- en camperbedrijven en aanhangwagenbedrijven.

Data en locaties

Alle vier de bijeenkomsten zijn gemixt, dus voor aanhangwagenbedrijven en kampeerbedrijven samen. U en uw keurmeester(s) zijn bij alle bijeenkomsten welkom. 
  • Donderdag 14 september: Cannenburg Caravans en Campers in Almere
  • Donderdag 26 oktober: Van Uden Caravans in Sint-Oedenrode
  • Donderdag 2 november: Bouwman Aanhangwagens in Assen
  • Donderdag 16 november: Mobiledrôme/De Vossenhoek in Oud Gastel
* De Leden-bezoeken-ledendag op donderdag 12 oktober in Hulten kan vanwege omstandigheden helaas niet doorgaan. Leden die zich voor deze datum hebben aangemeld zijn daarvan op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor de data in Sint-Oedenrode en Oud Gastel. 

Programma 

  • 15.45 uur: Inloop en ontvangst
  • 16.00 uur: Programma: uitleg nieuwe methode en live demonstratie in de werkplaats 
  • 17.30 uur: Diner
  • 18.30 uur: Einde programma

Meer informatie

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van Amtek? En naar de ervaringen van uw collega die al met Amtek werkt? Wilt u overstappen en vraagt u zich af hoe u dit vlot inregelt? Schuif dan zeker aan bij een van de Leden-bezoeken-ledendagen en neem uw keurmeester mee! U kunt ook alvast kijken op mijn.bovag.nl/keurenmetamtek. Aanmelden kan via de gele button hieronder. 

Aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring