Ruim helft leden heeft Leden-bezoeken-ledendag bezocht; begin 2024 extra bijeenkomsten

Laatste update 23 november 2023 Leestijd: 3 min

De negen Leden-bezoeken-ledendagen voor aanhangwagen- en kampeerbedrijven over keuren met Amtek zijn goed bezocht; meer dan de helft van de leden is er inmiddels naartoe geweest. BOVAG heeft dit jaar negen kleinschalige, regionale bijeenkomsten in de werkplaats gehouden om aanhangwagen- en kampeerbedrijven te helpen de overstap te maken op de nieuwe keuringsmethode voor de BOVAG Onderhoudsbeurt. De sessies zijn hoog gewaardeerd door de aanwezige ondernemers en hun keurmeesters. Het werd daarbij ook leuk gevonden om een kijkje te nemen bij een ander bedrijf. Veel leden gaven aan enthousiast te zijn over de nieuwe methode en hier ook op korte termijn mee aan de slag te gaan. BOVAG organiseert begin 2024 nog een aantal Leden-bezoeken-ledendagen. 

Eind volgend jaar stopt BOVAG met de periodieke steekproeven en digitale formulieren van de BOVAG Onderhoudsbeurt. Daarvoor in de plaats komt een nieuwe keuringsmethode, die werkt met de Amtek-app en keuringsbegeleiding. U leest daar meer over op: mijn.bovag.nl/keurenmetamtek.

Nieuwe data

De Leden-bezoeken-ledendagen worden georganiseerd bij een lokaal aanhangwagen- of kampeerbedrijf dat al keurt met Amtek. Daar wordt getoond hoe keuren met Amtek precies werkt en uitgelegd wat u moet doen voor een soepele overstap. De bijeenkomsten zijn gemixt, dus voor aanhangwagenbedrijven en kampeerbedrijven samen, en zijn toegankelijk voor zowel ondernemers als keurmeester(s). U ontvangt binnenkort een uitnodiging voor de Leden-bezoeken-ledendagen begin 2024, waarin u zich kunt aanmelden. De data zijn: 
  • 25 januari 2024 bij Linberg Caravans in Hulten
  • 1 februari 2024 bij Henk Pen Campers en Caravans in Haaksbergen
  • 15 februari 2024 bij Ko van den Berg Aanhangwagencentrum in Utrecht
  • 7 maart 2024 bij Jan Schreur Recreatie in Winkel

Programma 

  • 15.45 uur: Inloop en ontvangst
  • 16.00 uur: Programma: uitleg nieuwe methode en live demonstratie in de werkplaats 
  • 17.30 uur: Warm buffet
  • 18.30 uur: Einde programma

Aan de slag

Heeft u dit jaar een Leden-bezoeken-ledendag gevolgd en wilt u nu aan de slag gaan met de overstap? Of wilt u overstappen op keuren met Amtek zonder dat u een Leden-bezoeken-ledendag heeft bezocht? Op mijn.bovag.nl/keurenmetamtek vindt u alle informatie die u nodig heeft. Als u hulp kunt gebruiken, schroom dan niet om contact op te nemen met BOVAG via (030) 659 53 00 of stuur een mailtje naar caravancamper@bovag.nl of aanhangwagen@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring