Vragen over keuren met Amtek? Stel ze online op 12 maart

Laatste update 06 februari 2024 Leestijd: 2 min

Praktische vragen over de nieuwe keuringsmethode? Daarvoor organiseert BOVAG op 12 maart 2024 tussen 12.30 en 13.30 uur een online vragenuurtje. Al overgestapt naar Aboma of nog niet, dat maakt niet uit. Dit vragenuurtje is voor iedereen; ondernemers én keurmeesters zijn beide welkom. Tijdens de online bijeenkomst kun je je vragen stellen aan zowel BOVAG als keurmeesters en de voorzitter van de technische commissie. Aanmelden kan via de link onderaan dit bericht. 

Naast de vier fysieke bijeenkomsten in januari, februari en maart organiseert BOVAG er ook één online. Ben je nog niet overgestapt en wil je een uitgebreide introductie van de nieuwe keuringsmethode? Kom dan naar één van de fysieke bijeenkomsten. Het vragenuurtje is bedoeld voor het beantwoorden van vooral praktische vragen. Deze kun je stellen aan leden van de technische commissie en aan keurmeesters die al een tijd met Amtek werken en het systeem inmiddels beheersen. BOVAG is uiteraard ook aanwezig voor de coördinatie en om algemene vragen te beantwoorden. 

Overgestapt of nog niet, als je met vragen loopt over de nieuwe keuringsmethode ben je van harte uitgenodigd om online aan te haken. 

Aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring