Doe ook mee met viaBOVAG.nl, hét online platform voor kampeerders

Laatste update 01 april 2022 Leestijd: 3 min

Steeds meer (nieuwe) kampeerders oriënteren zich online als ze op zoek gaan naar een caravan, camper of vouwwagen. Uit onderzoek blijkt bovendien dat die consument ook behoefte heeft aan zekerheid, en dat is wat BOVAG-kampeerbedrijven kunnen bieden! Door op viaBOVAG.nl te adverteren heeft u een online uithangbord, zodat die nieuwe klant u kan vinden. Stap nu in! U krijgt heel 2022 vijftig procent korting op de advertentiekosten. 

ViaBOVAG.nl is in 2018 opgericht als occasionplatform, maar inmiddels een mobiliteitsplatform met 2,5 miljoen websitebezoeken per maand. Naast auto’s, motoren en fietsen kunnen sinds een jaar ook caravans, campers en vouwwagens geadverteerd worden op het platform. Dat leverde afgelopen zomer al ruim 300.000 websitebezoeken en 1.200 harde leads per maand voor kampeermiddelen op en dat aantal groeit. Dankzij verdere ontwikkelingen, extra diensten zoals twee keuzecoaches (branchegenoten en doorgewinterde kampeerders Kees en Carla Witvliet, u kent ze vast wel) en de landelijke campagne ‘De helpende hand van Nederland’. Alles om zoveel mogelijk consumenten te trekken naar viaBOVAG.nl, en vervolgens naar uw bedrijf!

Voordelen om te adverteren op viaBOVAG.nl:

  1. Profiteer van de groeiende populariteit van kamperen: Trek ook een jongere groep (nieuwe) kampeerders naar uw bedrijf toe, die veel meer gewend is om zich online te oriënteren. 
  2. Profileer uzelf als kwaliteitsbedrijf: In een markt waar zich ook ‘cowboys’ bevinden, kunt u laten zien dat u als BOVAG-bedrijf een vertrouwd adres bent en zekerheid biedt. Naast een sterke offline positie heeft u met viaBOVAG.nl ook een online uithangbord waardoor (nieuwe) klanten u kunnen vinden. 
  3. Maak gebruik van de kracht van het collectief: ViaBOVAG.nl heeft al een sterke online positie met 2,5 miljoen bezoeken per maand. U brengt uw aanbod dus bij een groot publiek onder de aandacht. En hoe meer caravan- en camperbedrijven meedoen, hoe sterker viaBOVAG.nl wordt! 
Kijk voor nog meer voordelen om mee te doen in de handout of kijk voor meer informatie en om in te stappen op mijn.bovag.nl/viabovagcaravancamper

ViaBOVAG.nl stond op het programma van het Jaarcongres van de Kampeerbranche op 21 maart. Lees het verslag van dit congres:ViaBOVAG.nl-keuzecoaches Kees en Carla Witvliet helpen consumenten op weg in de zoektocht naar een nieuw kampeervoertuig.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring