ViaBOVAG.nl voor caravan- en camperbedrijven

Laatste update 11 februari 2021 Leestijd: 4 min

01 Dé verkoopsite van en voor BOVAG-leden, nu ook voor caravans en campers!

ViaBOVAG.nl bundelt de collectieve kracht van BOVAG-bedrijven met het aanbod van goede caravans & campers voor consumenten die op zoek zijn naar zekerheid en kwaliteit. Met viaBOVAG.nl pakt u de regie op uw online verkoop en bepaalt u uw eigen succes door u te profileren op vakmanschap en service.

Vergroot uw afzetmarkt op viaBOVAG.nl

De populariteit van kamperen stijgt. Logisch, want kamperen geeft een ultiem gevoel van vrijheid, het kan zonder gedoe en is veilig. Profiteer van die groei en bied ook uw gebruikte en nieuwe caravans en campers aan op viaBOVAG.nl, want via deze site bereik je maandelijks meer dan 1 miljoen consumenten. 
Vanaf nu kunt u kosteloos uw caravans & campers aanbieden op viaBOVAG.nl, de verkoopsite van en voor BOVAG-leden. Er staan al ruim 100.000 advertenties van bij BOVAG aangesloten auto-, fiets- en motorbedrijven op. ViaBOVAG.nl is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt. En dat is ook precies wat viaBOVAG.nl wil zijn: een betrouwbare verkoopsite die zich richt op serieus geïnteresseerde kopers van caravans, campers, fietsen, auto’s en motoren. Het is een mobiliteitsplatform waar alles samenkomt. De kampeermarkt groeit, groei mee!

De voordelen van viaBOVAG.nl

 1. Groot bereik, serieuze kopers: Met viaBOVAG.nl bereikt u een grote doelgroep. Consumenten die viaBOVAG.nl bezoeken zijn serieus geïnteresseerd en hebben een hoge aankoopintentie, zo blijkt uit onderzoek. 
 2. Simpel uw voorraad online: Uw eigen voorraad kunt u eenvoudig op viaBOVAG.nl plaatsen door een directe koppeling met uw voorraad management systeem. 
 3. Eerlijk speelveld: ViaBOVAG.nl is exclusief voor BOVAG-bedrijven. Er wordt alleen geadverteerd met kwalitatief goede caravans en campers, all-in prijzen en BOVAG Garantie.
 4. Betrouwbaar sterk merk: BOVAG is een ijzersterk merk met een hoge naamsbekendheid en een betrouwbaar imago. Dit stralen we uit met viaBOVAG.nl door pakkende, landelijke campagnes. 

Zekerheden voor de klant

Omdat we voor de consument dé plek willen zijn waar die betrouwbare caravans en campers kan vinden moet elke advertentie op viaBOVAG.nl aan de volgende zekerheden voldoen:
 • Altijd BOVAG Aankoopgarantie
 • Altijd met BOVAG Onderhoudsbeurt en dus gecheckt op maar liefst 60 punten
 • Alle voertuigen worden met heldere all-in prijs geadverteerd
 • Onderhoudsbeurt op autotechnische gedeelte van de camper
Deze zekerheden voor de klant leiden tot serieuze klanten bij u in de showroom.

Meld u aan

Doe ook gratis mee en maak van viaBOVAG.nl een van de toonaangevende occasionsites van Nederland. Kies voor de collectieve kracht van het BOVAG-merk en ons BOVAG-netwerk en doe mee. 

Ja, ik stap in met mijn caravan- en camperbedrijf

U kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar adverteerders@viabovag.nl

Downloads

Start met adverteren

ViaBOVAG.nl is pas een succes als u als ondernemer succes heeft. Daarom mag u het eerste half jaar vrijblijvend gebruik maken van viaBOVAG.nl. Daarna ontvangt u een aanbod om de proefperiode om te zetten in een abonnement. Op dat moment beslist u of wilt blijven adverteren. Stap ook in en adverteer kosteloos tot 1 juli 2021! 
 1. Neem indien nodig contact op met uw leverancier om uw voertuig management systeem eenmalig te koppelen aan viaBOVAG.nl.
 2. Selecteer 'viaBOVAG.nl in uw voertuig management systeem.
 3. Adverteer uw caravan en campers. 

Heeft u vragen?

U kunt telefonisch contact opnemen met viaBOVAG.nl via (030) 202 82 02 of mailen naar adverteerders@viabovag.nl.
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring