Graag uw medewerking: vul vóór vrijdag 10 april de nieuwe BOVAG Coronamonitor in!

Laatste update 08 april 2020 Leestijd: 3 min

De BOVAG Coronamonitor is de ledenpeiling waarmee BOVAG de impact van het coronavirus in kaart brengt. Die informatie is essentieel voor onze belangenbehartiging om zowel landelijk als op brancheniveau te werken aan steunmaatregelen voor u en uw bedrijf. Als u de BOVAG Coronamonitor nog niet eerder heeft ingevuld, kunt u deze week gewoon instappen.

U ontvangt de BOVAG Coronamonitor wekelijks op woensdagochtend per e-mail. In de monitor stelt BOVAG u circa 10-15 korte vragen over op welke gebieden corona impact heeft op uw bedrijf, met hoeveel geschat omzetverlies u te maken heeft, hoe het ervoor staat met uw personeel en of u extra kredietruimte nodig heeft. U kunt deze vragenlijst anoniem invullen, antwoorden zijn niet herleidbaar naar uw bedrijf of u persoonlijk. Invullen van de monitor van deze week kan t/m vrijdag 10 april 9.00 uur.

Extra vragen: BBL en banken

In de monitor van deze week heeft BOVAG twee extra vragen opgenomen:

  • Impact op de toekomst van BBL-leerlingen: minister Cora van Nieuwenhuizen heeft BOVAG gevraagd in kaart te brengen wat de impact van deze crisis is op de toekomst van BBL-ers.
  • U en uw bank: net als vorige week stelt BOVAG in de Coronamonitor een aantal vragen over de medewerking die u van uw bank krijgt als u bij hen aanklopt voor steun. Deze informatie dient als input voor onze gesprekken hierover met de NVB: Nederlandse Vereniging van Banken. 

Vul hem elke week in

BOVAG vraagt u dringend om de Coronamonitor wekelijks in te vullen. Zo kan BOVAG de ontwikkelingen in de branche goed volgen. Op basis van de monitor bepalen we elke week opnieuw de prioriteiten voor onze belangenbehartiging. Zo kan BOVAG u zo goed mogelijk helpen. Mede dankzij de vorige monitors heeft BOVAG succesvol kunnen lobbyen voor aanpassingen van onder andere de TOGS-regeling, de BMKB-regeling en de invoering van spoedimportkeuringen voor personenauto's.

Blijf op de hoogte

Op mijn.bovag.nl/coronamonitor publiceert BOVAG wekelijks de uitkomsten van deze peiling, inclusief zijn prioriteiten in de belangenbehartiging voor de komende week. Op mijn.bovag.nl/corona vindt u informatie die relevant is voor u als werkgever en ondernemer in de mobiliteitssector, bijvoorbeeld over alle landelijke steunmaatregelen.

Heeft u een vraag over deze ledenpeiling of heeft u ergens hulp bij nodig? Bel dan met BOVAG Ledenadvies: (030) 65 95 300. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring