Het BOVAG-lidmaatschap in een notendop 

Laatste update 09 mei 2018 Leestijd: 4 min

Het BOVAG-lidmaatschap is meer dan alleen het logo aan de gevel en de lobby in Den Haag. BOVAG-bedrijven kunnen altijd bij BOVAG terecht met vragen over bijvoorbeeld ondernemen, juridische kwesties en werkgeverszaken. Een greep uit het aanbod voor leden, allemaal onderdeel van het BOVAG-lidmaatschap.  

BOVAG-leden kunnen gebruik maken van uiteenlopende producten en diensten. Een greep uit het aanbod: 

1. Bijeenkomsten en evenementen

Ze bieden toegang tot het grote netwerk en het landelijk platform van BOVAG-specialisten en vakgenoten om mee te sparren en ervaringen uit te wisselen. We delen actuele inzichten en maken de vertaalslag naar de praktijk. Dit voorjaar zijn er weer kennissessies ‘Stoppen of doorgaan’, speciaal voor leden die keuzes (moeten) maken over de toekomst van hun bedrijf. 

2. Altijd advies op maat

Online, telefonisch of persoonlijk. Op mijnBOVAG zijn vele onderzoeken, het nieuws en de dossiers te vinden. BOVAG Ledenadvies geeft telefonisch hulp bij beoordeling van contracten, bedrijfskwesties en juridische zaken. Desgewenst komt een adviseur van de buitendienst langs. 

3. Hulp bij werkgeverszaken

Er zijn verschillende ontwikkelprogramma’s, opleidingen en cursussen en loopbaancoaches voor werkgever en werknemer.  

4. Hulp bij bedrijfsopvolging, juridisch, fiscaal en praktisch

Wilt u verder praten, sparren of heeft u meer advies nodig? Dan kunnen de adviseurs van BOVAG Bedrijfsadvies wellicht iets voor u betekenen. Voor praktische hulp bij de voorbereidingen op de AVG heeft BOVAG een privactytool, waar leden kosteloos gebruik van kunnen maken. Kijk op mijn.bovag.nl/privacy voor het aanvragen van een gratis vouchercode voor de tool en voor meer informatie. Het online platform Denk vooruit Denk digitaal biedt ondersteuning bij het online en offline bedienen van klanten op een manier die past bij deze tijd. Ook vinden er regelmatig workshops plaats. Houd de nieuwsbrief en mijnBOVAG in de gaten voor meer info. 

5. Praktische hulp bij het organiseren van evenementen

BOVAG heeft een handleiding en checklist gemaakt die u daarbij kunnen helpen. Kijk op mijn.bovag.nl/sport voor meer informatie.  

6. Volop korting en financieel voordeel

Van inkoopvoordeel bij de BOVAG Ledenwinkel op onder andere telefonie en de energierekening, tot korting op trainingen en cursussen en op verzekeringen voor u en uw personeel bij BOVAG-dochter Bovemij. Kijk op mijnBOVAG.nl/ledenvoordelen voor meer informatie.  

7. Handige standaardformulieren, algemene voorwaarden en arbeidscontracten

Kijk op mijnBOVAG onder het kopje downloads en maak gebruik van de filters of het zoekveld.  

8. Belangenbehartiging

Wij komen op voor uw belangen in Den Haag en Brussel en zitten namens u aan tafel met de vakbonden voor goede arbeidsvoorwaarden en een cao die past bij deze tijd. 

Uw klanten profiteren van BOVAG Garantie en BOVAG Voorwaarden. Ook voor bemiddeling bij geschillen kunt u terugvallen op BOVAG.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring