BOVAG Bedrijfsadvies

Laatste update 29 mei 2019 Leestijd: 3 min

01 BOVAG Bedrijfsadvies

Het zijn roerige tijden. Ondernemers moeten de tering naar de nering zetten. Kostenbesparingen, personeelsreductie en tegenvallende verkopen doen bedrijven neigen vooral intern gericht bezig te zijn. Juist in deze tijden is het verstandig om goed om je heen te kijken.

Advies op maat 

Stoeit u met beslissingen rond het doen van een grote investering als een overname of nieuwbouw. Of heeft u te maken met dilemma’s als verkopen of fuseren. In BOVAG Bedrijfsadvies vindt u een klankbord dat u echt begrijpt. U krijgt advies afgestemd op úw situatie. BOVAG Bedrijfsadvies is er voor alle BOVAG-leden. 

BOVAG Bedrijfsadvies helpt BOVAG-ondernemers

Wat kan er intern beter? Wat is uw positie? Waar ligt uw kracht en waar zijn de bijpassende kansen in de markt te vinden? Onze adviseurs kunnen u vanuit hun ervaring praktische tips en adviezen geven.

Ze helpen bij:
  • Sparren over de strategie 
  • Coaching bij problemen 
  • Interimmanagement 
  • Financieel advies 
Lees meer over de adviseurs

Ervaren bedrijfsadviseurs 

De adviseurs hebben naast concrete praktijkervaring een brede helikopterview over de mobiliteitsbranche. Zij hebben ruime ervaring met importeurs, banken, en verschillende soorten bedrijven. Zij zijn door de wol geverfd en hebben uitgebreide ervaring met advies aan ondernemers met uiteenlopende uitdagingen. Zij hebben veelal zelf aan de lat gestaan en weten wat u daarin nodig hebt. Zij zijn niet gericht op het schrijven van uren, hun passie is ondernemerschap met een grote liefde voor maar even zo goed realistische kijk op de mobiliteitsbranche.  We stellen ze op deze pagina aan u voor. 

Kosten  

De adviseurs en interimmers hebben de volgende uitgangspunten:  
  • Zo laag mogelijke kosten en zo hoog mogelijke effectiviteit  
  • De kosten worden altijd vooraf met u besproken 
  • U weet waar u aan toe bent 

Sparren of coaching 

Neem contact met ons op en wij maken direct een afspraak. Het eerste gesprek met de adviseur is een kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos. Het tarief van de eventuele vervolgafspraken bespreekt u met de adviseur. 

Interimmanagement 

Met een interimmanager voert u eerst een introductiegesprek. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Onze interimmanagers zijn daarna beschikbaar vanaf € 100,- per uur excl. reiskosten. Het tarief wordt in onderling overleg bepaald en is afhankelijk van duur van de opdracht en zwaarte van de interimmanager. 

Contact

Heeft u nog geen antwoord op uw vraag? Bel met Michel Jochems op 06-28061140, of bel naar het secretariaat op 0347- 238 003. E-mailen kan ook: info@bovagbedrijfsadvies.nl.
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring