Ledenvoordelen

Laatste update 30 juli 2019 Leestijd: 3 min

04 BOVAG Ledenwinkel

BOVAG ledenwinkel biedt inkoopvoordeel voor leden. Zij sluit collectieve contracten af met gerenommeerde leveranciers waardoor u flink bespaart op uw inkoopkosten voor bijv. energie en telefonie. Ook kunt u in de webshop vele artikelen bestellen voor de werkplaats, de showroom of voor op kantoor.

Wat is het?                      Ga direct naar de ledenwinkel


BOVAG Ledenwinkel genereert inkoopvoordeel op een breed terrein, exclusief voor leden. In de BOVAG Ledenwinkel webshop kunnen voorgeselecteerde kwaliteitsproducten gekocht worden tegen een scherpe prijs. Via het marketingconcept BOVAG BEST BUY presenteert BOVAG Ledenwinkel.nl actuele acties en aanbiedingen en introduceert zij nieuwe producten en diensten. Uiteindelijk met één doel: het bieden van de beste koop!

Hoe werkt het?

Nadat u bent ingelogd met uw lidmaatschapgegevens, ziet u het aanbod dat de Ledenwinkel voor u heeft geselecteerd, op basis van uw lidmaatschap. Dit zijn allerlei producten die u in bijvoorbeeld de werkplaats of in de showroom kunt gebruiken maar ook vindt u daar de afspraken die wij hebben gemaakt met leveranciers voor bijvoorbeeld vaste telefonie, energie, afvalverzameling en BHV trainingen.

Wat levert het op?

Bovag Ledenwinkel heeft afspraken met veel leveranciers, waardoor de besparingen voor u vaak enorm zijn!  Via onze webshop kunt u allerlei benodigdheden voor uw bedrijf bestellen, voordelig maar vooral makkelijk, alles op één plek.

Wat kost het?

De BOVAG Ledenwinkel webshop is één van de vele voordelen van het BOVAG lidmaatschap. U profiteert van collectieve inkoop en daardoor kunt u flink besparen. Neem nu vaste telefonie, de basistarieven zijn al scherp, maar als BOVAG lid ontvangt u extra korting. De kosten van uw vaste telefonie zullen aanzienlijk dalen, ongeacht wie uw huidige aanbieder is. 

Vragen?

Wilt u meer informatie of direct bestellen? Klik dan hier om door te gaan naar de BOVAG Ledenwinkel. U kunt uiteraard ook bellen met ons verkoopteam via 030 – 65 95 222 of mailen naar verkoop@bovag-ledenwinkel.nl.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring