Download de voorlichtingsfilms over onderhoud en bandenspanning caravanbanden

Laatste update 13 juli 2018 Leestijd: 2 min

Wat is de juiste bandenspanning voor mijn caravan? Voor de meeste klanten klinkt dit als een eenvoudige vraag. Ze realiseren zich niet dat het antwoord complex kan zijn en dat ze voor advies beter langs kunnen gaan bij een BOVAG-vakman. Om u te helpen om dit aan uw klanten te vertellen heeft BOVAG drie korte filmpjes ontwikkeld die u in kunt zetten op uw eigen kanalen. In de filmpjes worden klanten opgeroepen om bij u langs te gaan voor het beste advies van de BOVAG-vakman.

Vorige week heeft BOVAG bij het grote publiek het onderwerp caravanbanden onder de aandacht gebracht met een publieksvriendelijke controle aan de A2 bij Eijsden. Diverse media waren bij het event aanwezig, zo was het onderwerp ’s avonds op de televisie bij Hart van Nederland.  
Lees hier meer over het event en de media-aandacht

Er zijn drie filmpjes over het thema caravanbanden:
  • Filmpje over algemene staat van onderhoud van caravanbanden;
  • Filmpje over de bandenspanning van caravanbanden;
  • Filmpje met zowel informatie over onderhoud en bandenspanning van caravanbanden.
De filmpjes zijn zeer geschikt voor gebruik op sociale media zoals Facebook en Twitter, maar u kunt ze natuurlijk ook op uw eigen website plaatsen.
Download de filmpjes hier

Onderhoudscampagne

Deze filmpjes zijn onderdeel van de onderhoudscampagne 2018. BOVAG heeft naast deze filmpjes nog veel meer promotiemiddelen ontwikkeld die u als BOVAG caravan- of camperbedrijf kunt inzetten om kampeerders zélf op te roepen om voor vertrek langs te komen voor een pitstop. Ook aanhaken op de BOVAG-campagne? Gebruik de promotiefilmpjes, banners en posters uit de toolkit!
Lees meer en download de materialen

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring