BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 11 september 2018 Leestijd: 4 min

05 Onderhoudscampagne 2018

Voor goed onderhoud en schadeherstel aan je caravan, camper of vouwwagen moet je bij een BOVAG-caravan- of camperbedrijf zijn. Die boodschap gaat BOVAG dit jaar breed aan het publiek verkondigen. Dat doen we op diverse publieksevenementen en via online en offline kanalen. Ook kunt u binnenkort zelf aanhaken met promotiemateriaal die u op uw eigen kanalen kan gebruiken .

Onder kampeerders staat BOVAG en de BOVAG Onderhoudsbeurt voor kwaliteit, zekerheid en vakmanschap. Een imago om trots op te zijn én een boodschap om van de daken te schreeuwen. Van april tot oktober is BOVAG daarom aanwezig op plekken waar consumenten zich oriënteren op de aankoop van een kampeermiddel of het onderhoud daarvan. We roepen kampeerders daarbij op om bij de BOVAG-vakman langs te gaan voor een ‘pitstop’. Want alleen met een goed onderhouden kampeermiddel heb je Zorgeloze Vakantie Garantie!
 
Campagnebeeld-onderhoudscampagne-2018.jpg
Campagnebeeld

BOVAG-brede bannercampagne

BOVAG adverteert al een paar jaar succesvol met promotiebanners, ook ter promotie van aanschaf en onderhoud bij BOVAG-caravan- en -camperbedrijven. We doen dat op online plekken waar consumenten gevoelig zijn voor de BOVAG-boodschap van betrouwbaarheid en kwaliteit. De boodschap op de productspecifieke banners gericht op kampeerders sluit aan op de onderhoudscampagne 2018.
Lees meer over de bannercampagne

Evenementen

Op publieksevenementen zoals het ANWB Kampeerweekend organiseert BOVAG een heuse 'BOVAG Pitstop'. Daar wijzen we kampeerders op het belang van regelmatig onderhoud van hun kampeermiddel. We roepen kampeerders bovendien op om met hun kampeermiddel voor vertrek een pitstop te maken bij een BOVAG-vakman. Dit concept komt later dit jaar bij een nog groter publiek onder de aandacht tijdens de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs.

Waarmaken

Alleen de beste bedrijven zijn BOVAG-lid. Dat is het imago van BOVAG bij kampeerders. Die belofte moeten we natuurlijk wel waarmaken. Dat doen we met onder andere;

Aanhaken

Natuurlijk stelt BOVAG ook weer materiaal beschikbaar die u op uw eigen website, nieuwsbrief en sociale media kunt inzetten. Zo is er een folder ontwikkeld boordevol informatie over de BOVAG Onderhoudsbeurt, zijn er de posters ‘BOVAG-onderhoud = waardebehoud’ en maakt BOVAG een gloednieuwe editie van het boekje “BOVAG goed uitgerust” met daarin informatie om optimaal te genieten van een kampeermiddel.

Downloads

 

Promotietips

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring