MijnBOVAG ook voor nieuws en informatie over werkgeverszaken

Laatste update 26 oktober 2017 Leestijd: 2 min

De ledenwebsite van BOVAG is vernieuwd en omgedoopt tot mijnBOVAG. De meeste content is vanaf nu vóór het wachtwoord te vinden, wat het makkelijker maakt om ook via Google de content van BOVAG te vinden. Alleen voor de exclusief voor leden beschikbaar gestelde downloads, content en tools moeten leden inloggen.

Ook voor ondernemers die zich met werkgeverszaken bezighouden is er steeds meer te vinden op mijnBOVAG: natuurlijk al het BOVAG-nieuws, maar ook verschillende dossiers met het thema Personeel. Dossiers die nu al live staan gaan over goed werkgeverschap, de cao’s en een nieuwe medewerker aannemen.

Steeds meer dossiers online

MijnBOVAG is nog volop in ontwikkeling en wordt de komende tijd verder gevuld met nieuwe dossiers, ook over personeel gerelateerde onderwerpen. Houd mijnBOVAG de komende tijd dus goed in de gaten.

Voor het eerst inloggen? Nieuw wachtwoord aanmaken

Leden die voor het eerst op mijnBOVAG zijn en willen inloggen om bijvoorbeeld een voorbeeld van een arbeidscontract te downloaden, moeten eerst een nieuw wachtwoord aanmaken. Dat kan op mijn.bovag.nl/inloggen en dan klikken op de link 'wachtwoord vergeten'. In de e-mailbox verschijnt dan een e-mail met een link om het wachtwoord aan te passen. Dat kan eventueel hetzelfde wachtwoord zijn als waarmee u in het oude ledenportaal inlogde.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring