Bovag logo
Terug

BOVAGkrant

Alle laatste publicaties van de BOVAGkrant

De BOVAGkrant is hét magazine voor ondernemers die zich bezighouden met mobiliteit. Of, beter gezegd, leden van BOVAG, werkzaam in of binnen personenauto’s, bedrijfsauto’s, schadeherstel, trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur, autowassen en -poetsen, verkeersopleidingen of tankstations.

Uit onderzoek blijkt dat de BOVAG-leden toezending van de BOVAGkrant zeer op prijs stellen. Het kwalitatief bereik van de BOVAGkrant ligt ver boven de benchmark van vak- en verenigingsbladen (42%).

De BOVAGkrant heeft een unieke propositie; omdat de ondernemer zijn 'clubblad' zo goed waardeert en leest, én het een aangename mix bevat van redactionele need-to-know vakinformatie en nice-to-know vereningsgerelateerde artikelen, biedt de BOVAGkrant het ideale umfeld voor uw boodschap.

De BOVAGkrant verschijnt 7 keer per jaar in een oplage van 10.000 stuks.

De verschijningsdata van 2024:

Advertentie deadlines BOVAGkrant 2024

UitgaveMatdatumAanleveren materiaal
116 februari29 januari
229 maart11 maart
317 mei26 april
45 juli17 juni
520 september2 september
61 november14 oktober
713 december1 november

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van adverteren in de BOVAGkrant? Bekijk hier de tariefkaart 2024 of neem contact op met SGNM. Ook informatie over aanleverdata en -specificaties vindt u op deze tariefkaart.

Marsha Martens
T 06 25 22 63 52
E marsha@sgnm.nl

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.