Bovag logo
BOVAG de vereniging
0%

BOVAG: de vereniging en afdelingen

Laatste update 01 januari 2020Leestijd: 3 min

01BOVAG de vereniging

Als BOVAG-lid maakt u – met hulp van BOVAG - werk van gezond ondernemerschap en een toekomstbestendig bedrijf.

Gezond ondernemerschap en een toekomstbestendig bedrijf

Het zijn turbulente tijden in de mobiliteitssector. Er ontstaan nieuwe vormen van mobiliteit. Klanten zijn mondiger en online shoppen is ook in onze branche steeds normaler. De concurrentie van branchevreemde aanbieders groeit. Digitalisering maakt voertuigen slimmer, beter en veiliger en niet te vergeten de sterk groeiende rol van data. Marges dalen, kosten stijgen en de fabrikant wil een grotere rol in de retail. Deze ontwikkelingen zetten de sector op z’n kop en het bestaande businessmodel moet op de schop. Ook samenwerkingen moeten opnieuw vorm krijgen. Dat vraagt méér dan ooit om een belangenbehartiger die achter u staat en u ondersteunt in uw ondernemerschap. Samen zijn we sterk, richting consument, fabrikant of importeur en politiek en overheid. Welkom bij BOVAG!

Wat kunt u verwachten van BOVAG

Samen met BOVAG maakt u werk van gezond ondernemerschap en een toekomstbestendig bedrijf. Wij vullen deze twee beloften heel concreet in met:

1. Merk en netwerk

BOVAG is een ijzersterk merk en een breed, herkenbaar netwerk. Dit straalt positief af op u als BOVAG-lid; u profiteert van een betere reputatie, extra maatschappelijke waarde en meer traffic, leads en conversie.

2. Een goede positie in de keten

BOVAG organiseert een optimaal collectief van retailers en strijdt voor eerlijke en evenwichtige contracten en voorwaarden. Wat dit u oplevert? Een beter verdienpotentieel, toegang tot relevante data en grip op de eigen datastroom.

3. Innovatiekracht

BOVAG heeft een gedegen visie op de mobiliteit van de toekomst en op de impact daarvan op uw onderneming. We verbinden u met relevante spelers binnen de traditionele bedrijfskolom, onder wie startups. Zodat de branche onderdeel is van vernieuwing in plaats van dat u er door wordt verrast.

4. De beste randvoorwaarden

BOVAG is een sterk collectief en een autoriteit in de mobiliteitssector. Daardoor heeft BOVAG veel invloed als belangenbehartiger. Bij beslissers, bij beïnvloeders in de keten en bij politiek en overheid. We lobbyen voor de beste randvoorwaarden: een gelijk speelveld voor ondernemers, betaalbare mobiliteit en bewegingsvrijheid en keuzevrijheid voor consumenten.

De afdelingen

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Bezig met laden...
Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.