Trots op jouw bedrijf en wil je dat laten zien?

Laatste update 18 april 2024 Leestijd: 2 min

Oproep aan alle BOVAG-ondernemers met een onafhankelijk autobedrijf: meld je aan voor de Verkiezing BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2024. Een mooie kans om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en mogelijk gekroond te worden tot het BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2024. Aanmelden kan tot en met 30 april 2024.

Heb je een onafhankelijk autobedrijf en ben je trots op jouw team en prestaties? Wil je laten zien hoe jouw bedrijf zich onderscheidt in de markt? Meld je dan aan voor deze verkiezing. Of het nu gaat om een groot of klein bedrijf, alleen sales of aftersales, iedereen maakt evenveel kans!

Naast de kans op eeuwige roem biedt deelname aan de verkiezing nog meer voordelen. Als je in de top tien belandt, wordt jouw bedrijf grondig geëvalueerd met behulp van mysteryshoppers en een uitgebreide bedrijfsscan. Dit biedt waardevolle inzichten om je bedrijf verder te verbeteren.

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig via het korte aanmeldformulier. Vergeet niet te vermelden waarom jouw bedrijf de titel verdient.

Het is ook mogelijk dat iemand anders jouw bedrijf als een potentiële winnaar ziet. Zo kun je worden voorgedragen door bijvoorbeeld een BOVAG-adviseur, jouw garageformule of een BOVAG-partner.  

Lees hier alle informatie over het verloop van de verkiezing en de spelregels.

Benieuwd hoe de winnaar van vorig jaar, Stolk Autoservice, de verkiezing heeft ervaren? Lees: 


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring