BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 07 juni 2023 Leestijd: 2 min

02 Verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023

Jaarlijks organiseert BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. Met deze verkiezing profileren wij BOVAG-leden met een onafhankelijk autobedrijf onder consumenten en branchegenoten én brengen wij tegelijkertijd het BOVAG-merk onder de aandacht.

Onafhankelijk_Autobedrijf_vanhet_Jaar_2023-(002).jpg

Aanmelden

Van 1 april t/m 30 april 2023 verliep de aanmeldperiode voor de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023. Aanmelden is dus niet meer mogelijk. 

Hoe verloopt de verkiezing? 

  • BOVAG-onafhankelijke autobedrijven konden zichzelf aanmelden voor de verkiezing. Maar ook anderen konden leden voordragen. Bijvoorbeeld vanuit de garageformule, de buitendienst van BOVAG of een van de BOVAG-partners.  
  • Vanuit alle aanmeldingen selecteert een onafhankelijke jury tien genomineerde bedrijven. Deze bedrijven worden uiteraard door BOVAG geïnformeerd.  
  • De tien genomineerden worden vervolgens geschouwd door Vibber en krijgen bezoek van één of meer mystery shoppers. Op basis van de rapportages kiest de jury de drie autobedrijven die doorgaan naar de finale.  
  • De jury gaat bij deze drie finalisten langs voor een uitgebreide persoonlijke kennismaking en een uitvoerig bedrijfsbezoek. 
  • De spannende ontknoping van de verkiezing vindt plaats tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 3 oktober 2023 in Utrecht. 

 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring