BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 01 mei 2024 Leestijd: 2 min

02 Verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2024

Jaarlijks organiseert BOVAG de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. Met deze verkiezing profileren wij BOVAG-leden met een onafhankelijk autobedrijf onder consumenten en branchegenoten én brengen wij tegelijkertijd het BOVAG-merk onder de aandacht.

De inschrijving voor de verkiezing van 2024 is gesloten.

Van 3 april t/m 30 april 2024 konden alle BOVAG-onafhankelijke autobedrijven zich aanmelden. Groot of klein, alleen sales of aftersales, iedereen maakt evenveel kans.

Hoe verloopt de verkiezing? 

  • BOVAG-onafhankelijke autobedrijven kunnen zichzelf aanmelden voor de verkiezing. Maar ook partners van BOVAG kunnen leden voordragen. Bijvoorbeeld vanuit de garageformule, BOVAG-adviseurs of Bovemij.  
  • Vanuit alle aanmeldingen selecteert een onafhankelijke jury op basis van verschillende criteria tien genomineerde bedrijven. Deze bedrijven worden uiteraard door BOVAG geïnformeerd.  
  • De tien genomineerden krijgen vervolgens uitgebreide bedrijfsscan door Vibber en ze krijgen bezoek van één of meer mystery shoppers. Op basis van de rapportages kiest de jury de drie autobedrijven die doorgaan naar de finale.   
  • De jury gaat bij deze drie finalisten langs voor een uitgebreide persoonlijke kennismaking en een uitvoerig bedrijfsbezoek. 
  • De spannende ontknoping van de verkiezing vindt plaats tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 1 oktober 2024 in Utrecht. 
Lees hier de spelregels over deelname aan de verkiezing.  
Benieuwd hoe de winnaar van vorig jaar, Stolk Autoservice, de verkiezing heeft ervaren? Lees het BOVAGkrant-interview met eigenaar Emiel Stolk
 

 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring