Aanmelden verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2024

Laatste update 03 april 2024 Leestijd: 2 min

De 16e editie van de Verkiezing BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar is van start gegaan. Misschien wordt jouw bedrijf in oktober gekroond tot BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2024. Aanmelden kan nog tot en met 30 april 2024. 

Heb je een onafhankelijk autobedrijf en ben je apetrots op jouw bedrijf en jouw team? Zijn jouw klanten geen nummertje, behalve nummer 1? En ben je benieuwd hoe je in de markt staat? Doe dan mee met de verkiezing en meld je aan. En wees niet te bescheiden. Denk niet: ‘daar kom ik toch niet voor in aanmerking’ of ‘wij zijn maar een klein bedrijf en hebben geen mooie showroom’. Niets is minder waar. Alle onafhankelijke autobedrijven, groot of klein, alleen sales of aftersales maken evenveel kans. 

En naast eeuwige roem, levert deelname nog meer op. Beland je namelijk in de top tien dan wordt jouw bedrijf grondig onder de loep genomen. Mysteryshoppers houden je een leerzame spiegel voor en een uitgebreide bedrijfsscan geeft een mooi beeld van alles in en om het bedrijf.

Hoe kan ik mijzelf aanmelden?

Aanmelden is simpel via dit korte aanmeldformulier. Vermeld hierbij waarom jij vindt dat je BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2024 moet worden.

Het is ook mogelijk dat iemand anders jouw bedrijf als een potentiële winnaar ziet. Zo kun je worden voorgedragen door bijvoorbeeld een BOVAG-adviseur, jouw garageformule of een BOVAG-partner.  

Lees hier alle informatie over het verloop van de verkiezing en de spelregels.

De spannende ontknoping van de verkiezing vindt plaats tijdens SuperCharge, het event voor BOVAG-autobedrijven op dinsdag 1 oktober 2024 in Utrecht. 

Benieuwd hoe de winnaar van vorig jaar, Stolk Autoservice, de verkiezing heeft ervaren? Lees het BOVAGkrant-interview met eigenaar Emiel Stolk.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring