In gesprek over toekomstig werkgeverschap

Laatste update 25 september 2023 Leestijd: 2 min

Hoe word je een toekomstbestendige werkgever? Die vraag stond centraal op het BOVAG HR-event op 12 september. Ruim 190 BOVAG-leden kwamen naar Maarssen om te luisteren naar voorbeelden en tips over toekomstig werkgeverschap. 

Het event was speciaal voor BOVAG-ondernemers of -werknemers die verantwoordelijk zijn voor werkgevers- en personeelszaken. De twee plenaire sprekers Arjen Banach en Mike Kastrop van Classic Mike gaven de aanwezigen stof om over na te denken met uitspraken als: “Je stijgt niet naar het niveau van je strategie of doelen, je daalt naar het niveau van je cultuur’.” 

Jasper Scholten, Julien Pluijmen en Joël van den Doel namen vervolgens drie inspiratiesessies voor hun rekening. Ook zij gingen in op het thema toekomstig werkgeverschap en dachten hier open en actief met de aanwezigen over na. 

Als laatste onderdeel van het HR-event heeft het Team van BOVAG Werkgeverszaken de aanwezigen bijgepraat over diverse producten en diensten die je kunnen helpen met de zorg voor medewerkers. Zo heeft het team samen met Vibber een HR Quick-scan Goed Werkgeverschap ontwikkeld en is de BOVAG Verzuimnavigator gelanceerd. Ook werd er stilgestaan bij de cao-onderhandelingen.

Ook de afsluitende netwerkborrel zorgde voor een waardevolle toevoeging doordat het BOVAG-leden de gelegenheid om over het event na te praten, te netwerken en kennis met elkaar uit te wisselen.  Met ook een groot aantal positieve reacties kijkt BOVAG terug op een zeer geslaagd event.


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring