Goed werkgeverschap

Laatste update 13 oktober 2023 Leestijd: 3 min

11 BOVAG HR Quick-scan

Er zijn diverse methoden om een werkcultuur te creeren waar medewerkers graag deel van willen uitmaken. Waar staat uw organisatie nu in dit proces? Doe de BOVAG HR Quick-scan en kom erachter.

De online QuickScan biedt snel en efficiƫnt waardevolle inzichten in specifieke aspecten van uw organisatie. Beantwoord slechts 35 vragen in minder dan een kwartier en binnen twee werkdagen ontvangt u een heldere rapportage met de resultaten. Wat deze QuickScan echt waardevol maakt, is dat het u concrete tools en handvatten geeft waarmee u direct aan de slag kunt. Als u behoefte hebt aan begeleiding, biedt Vibber zelfs een gratis coachingsgesprek van een half uur om u opweg te helpen met de stappen die uw organisatie kan nemen.

Wat levert de scan op?

De onderwerpen die in de online-QuickScan aan bod komen, zijn onder andere: duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, autonomie, leiderschap, talentontwikkeling, teamvorming, en tot slot, diversiteit en inclusiviteit. 

Dit levert de QuickScan ‘Goed werkgeverschap’ op:
  • Inzicht in mogelijke verbeterpunten op het gebied van goed werkgeverschap binnen het bedrijf
  • Nuttige tools en middelen waarmee u direct aan de slag kunt
  • Lagere drempel om te overleggen of om een hulpvraag te stellen (in combinatie met het coachgesprek)

De QuickScan is ontwikkeld door BOVAG met ondersteuning van Vibber. De QuickScan kost BOVAG-leden vijftig euro (excl. btw), inclusief een adviesrapportage op maat en inclusief een coachgesprek gericht op de quick wins om vervolgens de organisatie op weg te helpen. 

De QuickScan ‘Goed werkgeverschap’ is GEEN tijdrovende test, geen definitieve oplossing, geen uitgebreid onderzoek. Het is WEL een krachtige spiegel.

Naar de BOVAG HR-Quickscan

Heeft u op voorhand vragen of wil u eerst even sparren? Neem dan contact op met Bas Tijhuis (BOVAG) of Mark van Bemmel (Vibber).

Bas Tijhuis 
Jurist Werkgeverszaken BOVAG
Bastijhuis@bovag.nl
+31 (0) 306595207 

Mark van Bemmel
Consultant Vibber
M.vanbemmel@vibber.nl
+31(0) 640 667 559 
 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring