Radiocampagne viaBOVAG.nl op volle toeren!

Laatste update 15 mei 2023 Leestijd: 3 min

ViaBOVAG.nl heeft op 13 maart een landelijke radiocampagne gelanceerd om langer onder de aandacht te blijven bij een breed publiek. Benieuwd of we al resultaten kunnen zien? Wij praten u bij!

Waar is de radiospot van viaBOVAG.nl te horen?

De spot wordt uitgezonden op maar liefst dertien radiozenders, van kleine tot grote stations. Of u nu in de file staat en naar Radio 538 luistert of thuiswerkt met Classic NL op de achtergrond, u kunt de spot overal horen! De radiocampagne is opgedeeld in periodes van drie weken radiotijd, gevolgd door een korte pauze.

Boost in websiteverkeer

Het doel van de radiocampagne is om meer mensen bekend te maken met viaBOVAG.nl en uiteindelijk leads te genereren voor adverteerders. Nu is grote vraag: zijn de eerste resultaten al zichtbaar? 

Na de eerste periode van drie weken zien we dat er meer bezoekers naar de website komen via niet-betaalde kanalen zoals zoekmachines, dan via betaalde kanalen. Daarnaast wordt op specifieke zoekwoorden gerelateerd aan viaBOVAG.nl vaker gezocht. Hoewel we deze boost niet volledig aan de landelijke radiocampagne kunnen toekennen, heeft deze campagne zeker een positieve invloed op het websiteverkeer.

Ook online extra zichtbaar

Feestdagen zorgen vaak voor meer websiteverkeer op viaBOVAG.nl. Met Hemelvaart en Pinksteren nog op de agenda tijdens de campagne, kunnen we extra pieken verwachten. En er is meer: naast de landelijke radiocampagne, wordt er parallel aan de radiocampagne ook een advertentievideo getoond op YouTube en premium streamingsdiensten om een nog groter publiek te bereiken.

Contact met viaBOVAG.nl 

Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager. Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres adverteerders@viabovag.nl.

Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van viaBOVAG.nl en profiteren van landelijke promotie? Start dan ook met adverteren en kijk op mijn.bovag.nl/viabovag.

Lees meer over de landelijke radiocampagne:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring