Heeft u viaBOVAG.nl al op de radio gehoord?

Laatste update 03 april 2023 Leestijd: 2 min

Steeds meer mensen weten viaBOVAG.nl te vinden. Dat is top! Maar het kan altijd beter. Om zoveel mogelijk consumenten te bereiken, is viaBOVAG.nl 13 maart een landelijke radiocampagne gestart. Heeft u ons al voorbij horen komen?

Doel van de landelijke radiocampagne is om meer mensen bekend te maken met viaBOVAG.nl en daarmee leads te genereren voor adverteerders. Er is bewust voor radio gekozen, omdat viaBOVAG.nl hier lang en consistent aanwezig kan zijn voor een brede doelgroep. 

De radiocampagne loopt van maart tot en met de week van 19 juni. Zo blijven we extra lang onder de aandacht van een grote groep potentiële kopers! Hoe vaker zij viaBOVAG.nl horen, hoe groter de kans dat het bij ze blijft hangen. En dat ze tijdens de zoektocht naar hun nieuwe occasion naar viaBOVAG.nl surfen. 

Maar het houdt daar niet bij op. Om nog meer aandacht te vragen voor de campagne én viaBOVAG.nl, lanceerden we een toffe advertentievideo. Deze kunnen uw toekomstige klanten de komende tijd voorbij zien komen op YouTube en premium streamingsdiensten, zoals Videoland. 

Bekijk de video hieronder:

Contact met viaBOVAG.nl 

Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager. Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres adverteerders@viabovag.nl.
 
Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van viaBOVAG.nl en profiteren van landelijke promotie? Start dan ook met adverteren en kijk op mijn.bovag.nl/viabovag.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring