Eerste bijeenkomsten over keuren met AMTeK een succes; meer data in het najaar 

Laatste update 31 maart 2023 Leestijd: 3 min

Ruim honderd ondernemers en keurmeesters hebben zich tijdens de eerste drie bijeenkomsten laten bijpraten over de nieuwe keuringsmethode voor de BOVAG-onderhoudsproducten voor caravan, campers, vouwwagens en aanhangwagens. Deze bijeenkomsten zijn gehouden in de werkplaats van BOVAG-kampeerbedrijven. Zij hebben daar met eigen ogen gezien hoe keuren met AMTeK precies werkt, welke mogelijkheden de app allemaal biedt en wat de keuringsbegeleiding inhoudt. De reacties waren positief en de meeste aanwezigen zijn van plan om op korte termijn over te stappen. In het najaar volgen meer AMTeK-bijeenkomsten. Nu al overstappen? Dat kan!  

In de komende twee jaar stappen bij BOVAG aangesloten caravan- en camperbedrijven over op de nieuwe keuringsmethode. BOVAG reisde afgelopen maanden twee keer af naar Hoogeveen en een keer naar Sint-Oedenrode om ondernemers en keurmeesters bij een lokaal kampeerbedrijf te laten zien hoe deze nieuwe manier van keuren werkt. De verandering zit ‘m in de werkwijze: het gebruik van de app en de keuringsbegeleiding door Aboma, die de steekproef vervangt. De opleiding voor de keurmeesters én de onderhoudsbeurt blijven hetzelfde. Met de nieuwe methode kan de kwaliteit van de branche nog beter op hoog niveau worden gehouden.

Meer weten over keuren met AMTeK? Lees dan:

Bijeenkomsten in najaar

In september en oktober organiseert BOVAG meer kleinschalige, informele bijeenkomsten bij lokale kampeerbedrijven, om uitleg te geven over de nieuwe methode. U, uw keurmeester(s) en/of werkplaatschef zijn van harte welkom. Er is daar volop ruimte om de AMTeK-app te bekijken of vragen te stellen. U ontvangt een uitnodiging per mail als we bij u in de regio zijn. Wilt u op de wachtlijst worden geplaatst? Stuur dan een mailtje naar caravancamper@bovag.nl

Overstappen

Als u wilt overstappen op de nieuwe methode, dan hoeft u niet te wachten tot de volgende bijeenkomsten. U kunt ook nu al aan de slag gaan! Op mijn.bovag.nl/keurenmetamtek vindt u alle informatie die u nodig heeft voor de overstap, inclusief antwoorden op veelgestelde vragen. Wilt u graag aan de slag? Stuur dan een mailtje naar caravancamper@bovag.nl of neem contact op met BOVAG Ledenadvies: (030) 659 53 00. 

De BOVAG-ondernemers en -keurmeesters die al overgestapt zijn, zijn positief over de nieuwe manier van werken. Zij vertellen hierover in het onderstaande filmpje. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring