Hoe krijgt u uw personeel mee in uw plannen? Ontdek het tijdens de BOVAG Rij-instructeursdag

Laatste update 20 januari 2023 Leestijd: 3 min

Investeren in uw personeel wordt met de prestatieladder, die de tweede helft van dit jaar wordt verwacht, belangrijker dan ooit. Wie dan een slagingspercentage heeft van 65% of hoger, wordt beloond met bijvoorbeeld extra examenruimte. Wie slecht presteert wordt ‘bestraft’. Goede instructeurs gaan dus nog meer het verschil maken voor uw bedrijf. Ze worden als het ware een marketingtool.

Investeren betekent bijvoorbeeld bijscholen. Het speciale WRM-bijscholingsprogramma tijdens de BOVAG Rijinstructeursdag op 13 februari in Bunnik helpt u daarbij. Maar met alleen betere kennis en vaardigheden bent u er nog niet. Hoe krijgt u medewerkers bijvoorbeeld mee in uw visie en plannen om uw bedrijf te verbeteren en te laten groeien? Hoe gaat om met weerstand en uitdagende omstandigheden? 

Als iemand daar een antwoord op weet, dan is het Eric van ’t Zelfde: ‘de beste schooldirecteur van Nederland’ en bekend van het tv-programma Dream School. Hij turnde zijn achterstandsschool om tot een van de beste scholen van Nederland. We zijn daarom ontzettend blij dat hij tijdens het ondernemersprogramma op de BOVAG Rijinstructeursdag zijn tips en ervaringen met u deelt.

We hopen dat we u 13 februari mogen begroeten bij het ondernemersprogramma. Naast de tips van Eric komt daar overigens veel meer te weten. Zoals hoe u met het energie(besparings)platform BOVAGenergie.nl niet alleen geld bespaart, maar ook verdient. En hoe u meedoet aan BOVAG Back on the bike, de opfriscursus voor herintredende motorrijders, waar binnenkort een landelijke campagne voor start. 

Lees hier wat u nog meer kunt verwachten en meld u direct aan. 

N.B.: Het ondernemersprogramma en de WRM-bijscholing zijn twee aparte programma's tijdens de Rijinstructeursdag. Voor beide programma's moet u zich apart aanmelden. Als u zich als ondernemer aanmeldt voor het ondernemersprogramma verandert dat niets aan de aanmeldingen van uw instructeurs voor de WRM-bijscholing. Bent u als ondernemer al aangemeld voor de WRM-bijscholing, dan kunt u helaas niet deelnemen aan het ondernemersprogramma, omdat deze min of meer tegelijk plaatsvinden. Uw (zakelijk) partner kan zich natuurlijk wel aanmelden, mits hij/zij niet ook voor het WRM-deel is aangemeld.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring