BOVAG Rijinstructeursdag

Terug

Rijinstructeurs vormen het hart van uw bedrijfsvoering. Zij spelen een essentiƫle rol in de kwaliteit en het slagingspercentage van uw rijschool. Landelijk gezien behoren BOVAG-rijscholen tot de betere in Nederland en die voorsprong willen we natuurlijk graag behouden in de markt. In dat kader organiseert BOVAG deze speciale dag voor rijinstructeurs, waarop zij kosteloos een WRM-bijscholingsprogramma volgen van vier blokken. In de middag is er ook een ondernemersprogramma. Instructeurs en ondernemers sluiten de dag samen af met een gezellig dinerbuffet.

De kwaliteit van rijscholen en rijopleidingen moet omhoog in Nederland. Daarvoor worden diverse maatregelen genomen en komen er nieuwe eisen, zoals de prestatieladder van het CBR die in 2023 ingevoerd wordt. Om onze voorsprong in de markt te behouden, organiseert BOVAG ondermeer deze speciale dag. 

Programma instructeurs

Elke rijschool kan vier instructeurs aanmelden. Zij zullen op 13 februari in twee dagdelen het WRM-bijscholingsprogramma voor rijbewijs B volgen. Deze bijscholing hebben rijinstructeurs nodig voor de verlenging van hun bevoegdheidspas. Het programma bestaat uit vier blokken van elk anderhalf uur. De invulling van deze blokken wordt bepaald en verzorgd door de opleiders. Te zijner tijd ontvangen de deelnemers hier meer informatie over. Het bijscholingsprogramma start om 08.30 uur en duurt tot 16.45 uur, waarna we de dag gezamenlijk afsluiten met een buffet. 

Programma ondernemers

Voor ondernemers is ’s middags een apart programma. Inloop is vanaf 12.00 uur tijdens de pauze van het instructeursprogramma, zodat men gezamenlijk kan lunchen. Om 13.30 uur start het ondernemersprogramma, waarin zij ondermeer worden bijgepraat over BOVAG-lobbyactiviteiten en nieuwe producten, zoals BOVAG Energie en een kostprijsberekeningstool. Om 16.45 uur schuiven de ondernemers aan bij de rijinstructeurs voor een gezamenlijk dinerbuffet. We beloven u een interessante middag en een boordevol programma, dus wees erbij. 

Aanmelden

Voor beide programma’s dient u zich apart aan te melden. Voor het WRM-bijscholingsprogramma kunnen leden vier rijinstructeurs aanmelden. Er is plek voor maximaal 75 instructeurs, dus wacht hier niet te lang mee. Voor het ondernemersprogramma kunnen leden zich met maximaal twee personen aanmelden. Vragen? Stel deze dan per e-mail via events@bovag.nl

Aanmelden rijinstructeurs voor WRM-bijscholingsprogramma

Uzelf aanmelden voor het ondernemersprogramma

Tijden

08.30 uur    Inloop
08.50 uur    Ontvangst en introductie
09.00 uur    Blok 1: WRM-bijscholing 
10.30 uur    PAUZE
10.45 uur    Blok 2: WRM-bijscholing
12.15 uur    LUNCHPAUZE 
13.15 uur    Blok 3: WRM-bijscholing
15.00 uur    PAUZE
15.15 uur    Blok 4: WRM-bijscholing
16.45 uur    Borrel en buffet 
19.30 uur    Einde programma

 

Op een rijtje:

  • Locatie: BOVAGhuis
    Kosterijland 15
    3981 AJ Bunnik
  • Datum: 13 februari 2023
    Van 08:30 - 19:30
  • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring