Online campagne: BOVAG promoot onderhoudsbeurt vanaf 1 mei, doe ook mee

Laatste update 08 mei 2023 Leestijd: 4 min

BOVAG start op 1 mei met een online campagne voor de BOVAG Onderhoudsbeurt voor de caravan, camper en vouwwagen onder (nieuwe) kampeerders. De campagne staat in het teken van de vakantievoorbereiding met de boodschap: een zorgeloze vakantie begint bij de BOVAG-kampeervakman. De campagne draait in mei, juni en juli op Instagram en Facebook, en met online banners op websites waar kampeerders zich oriënteren. Ook de YouTube-video’s worden vanwege het seizoen extra gepromoot. Deel de visuals van de campagne ook op uw eigen kanalen en verspreid de boodschap zo nog verder!

BOVAG voert in mei, juni en juli campagne voor het belang van goed onderhoud en om het kroonjuweel van de BOVAG-kampeerbedrijven te promoten: de BOVAG Onderhoudsbeurt. De banners van de campagne zijn onder andere te vinden op websites waar kampeerders zich online oriënteren. We adverteren op diverse websites met Google Display en zijn met de campagne-uitingen te vinden op Instagram en Facebook. De doelgroep van de campagne is zowel nieuwe als ervaren kampeerders; zij worden in de campagne verwezen naar bovag.nl/kamperen. U kunt de banners van de campagne hieronder downloaden, zodat u deze ook kunt delen op uw eigen website of social-mediakanalen. Dat maakt het bereik van de campagne nog groter, en de boodschap des te sterker! 

Download hieronder de banners:Download de folder van de BOVAG Onderhoudsbeurt

Omdat we als branche trots zijn op de BOVAG Onderhoudsbeurt willen we de kwaliteit ervan waarborgen. Daarom is BOVAG de samenwerking aangegaan met keuringsinstantie Aboma. Het grootste verschil is het werken met de Amtek-app en een keuringsbegeleiding, die de steekproef vervangt. Caravan- en camperbedrijven die de BOVAG Onderhoudsbeurt uitvoeren, stappen in de komende twee jaar over op deze nieuwe keuringsmethode. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op mijn.bovag.nl/keurenmetamtek.

ANWB Kampeerweekend

BOVAG is dit jaar weer aanwezig op het ANWB Kampeerweekend, om daar ook de boodschap van de campagne uit te dragen. Dit jaar wordt dit evenement gehouden van 12 tot en met 15 mei in Lake Resort Beekse Bergen, in Hilvarenbeek. We trekken daar samen op met viaBOVAG.nl. Wat we daar precies gaan doen, vertellen we u later. 

YouTube-serie

In april is de nieuwe YouTube-serie ‘Vraag het de BOVAG Kampeervakman’ gestart. Dit is een serie van zeven korte filmpjes, waarin presentator Sander Janson met een BOVAG-expert allerlei vragen rondom kampeermiddelen behandelt. Om de week delen we een nieuwe aflevering, waarin telkens een andere kampeerdersvraag wordt beantwoord. De kijker krijgt per aflevering niet alleen een interessant inkijkje in de kampeerwereld, maar ook praktische tips. Natuurlijk promoten we ook daar de 300 BOVAG-kampeerbedrijven als hét adres voor meer advies. De eerste drie afleveringen staan nu live op het YouTube-kanaal van BOVAG: 

Actie: bestel het boekje Zorgeloze Vakantie Garantie

BOVAG heeft een speciale actie vanaf mei: vanaf die datum kunt het BOVAG-boekje Zorgeloze Vakantie Garantie, over kamperen met een caravan en vouwwagen, gratis bestellen via de BOVAG Ledenwinkel. U betaalt alleen € 8,90 verzendkosten. In dit boekje worden veel vragen beantwoord van klanten die een nieuwe caravan of vouwwagen hebben gekocht. Het boekje is uitermate geschikt om mee te geven aan klanten die hun nieuwe caravan of vouwwagen komen ophalen. Lees hier meer over de actie

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring