Speciale actie vanaf 1 mei: bestel een doos caravanboekjes en betaal alleen de verzendkosten

Laatste update 09 mei 2023 Leestijd: 2 min

BOVAG heeft een speciale actie: u kunt het BOVAG-boekje Zorgeloze Vakantie Garantie, over kamperen met een caravan en vouwwagen, vanaf 1 mei gratis bestellen via de BOVAG Ledenwinkel. U betaalt alleen € 8,90 verzendkosten. In dit boekje worden veel vragen beantwoord van klanten die een nieuwe caravan of vouwwagen hebben gekocht. 

Het boekje Zorgeloze Vakantie Garantie staat boordevol tips, bijvoorbeeld over efficiënt inpakken, correct beladen, prettig overnachten en winterklaar maken. Bovendien wordt er aandacht besteed aan de BOVAG Onderhoudsbeurt en het belang van goed onderhoud, schadeherstel en reparaties, uitgevoerd door een BOVAG-kampeervakman. Het boekje is uitermate geschikt om mee te geven aan klanten die hun nieuwe caravan of vouwwagen komen ophalen.

Om de BOVAG Onderhoudsbeurt extra onder de aandacht van uw klanten te brengen, voert BOVAG in mei, juni en juli weer campagne. U leest daar meer over in dit bericht

Bestellen vanaf 1 mei

Bestellen verloopt via de BOVAG Ledenwinkel en gaat per doos van 120 stuks. U ontvangt vanaf 1 mei de gidsen gratis, en betaalt alleen het bedrag van € 8,90 verzendkosten. Wees er wel snel bij, want op is op. 

Bestel hier de gidsen over caravans/vouwwagens

Of ga naar de webshop van de BOVAG Ledenwinkel en zoek op artikelnummer: 8835600A.

U kunt het boekje hieronder ook downloaden:

Er is ook een praktische gids over campers. Deze kunt u hieronder downloaden:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring