Vol gas vooruit op BOVAG-congres voor onafhankelijke autobedrijven

Laatste update 30 juni 2022 Leestijd: 3 min

Na tweeënhalf jaar afwezigheid, was er deze week eindelijk weer een BOVAG-congres voor onafhankelijke autobedrijven. Onder het thema ‘vol gas vooruit’ kwamen in een razend tempo onderwerpen voorbij die de branche raken. Zoals de uitkomsten van de netwerkstudie die BOVAG heeft laten uitvoeren, de BOVAG Garantie die van zes naar twaalf maanden is gegaan en natuurlijk de ontknoping van het BOVAG onafhankelijk autobedrijf van het jaar 2022.Naast plenaire sessies met onder andere een talkshow met algemeen voorzitter Han ten Broeke en afdelingsvoorzitter Gerard ten Buuren, een peptalk door Jan van Setten, een toelichting op de netwerkstudie door KPMG en een vertaling hiervan door branchemanager Jaap Verweij was er op het congres ook genoeg verdieping in de vorm van subsessies. Sessies die die BOVAG-leden helpen bij het inspelen op de geschetste toekomst uit de netwerkstudie. Hieronder de presentaties van deze sessies: 

Kijkje in de keuken bij Nederlands succesvolste familiebrouwerij

Peer Swinkels, CEO van Royal Swinkels Family Brewers, gaf een inkijkje in het succes van onder meer biermerk Bavaria. Er bleken veel overeenkomsten met het universele autobedrijf. Wijze les van Peer Swinkels: zorg dat het goed gaat met je bedrijf, dan gaat het ook goed met je familie.

Ook konden bezoekers op de beursplein spreken met BOVAG-partners over producten en diensten die zij bieden.

Naast al deze informatie was er ook voldoende tijd om eindelijk weer eens bij te praten met branchegenoten. Met 700 zo'n bezoekers kijkt BOVAG terug op een succesvolle dag. 

Bekijk een foto-impressie van het congres:

Elena: vanaf nu onderdeel van uw lidmaatschap 

De Elena-hostessen, heeft u ze dinsdag ook gesproken? Twee dames in boeven-kostuum deden namens BOVAG een korte peiling onder de aanwezige autobedrijven. Belangrijkste vraag: Hoe weet u zeker dat u uw auto met een gerust hart kunt meegeven aan een huurder of proefklant? Bepaal dit niet langer op uw onderbuikgevoel, maar check het in Elena. Elena is onderdeel geworden van uw BOVAG-lidmaatschap, een abonnement kunt u dus vanaf nu kosteloos aanvragen. Wat kunt u allemaal met Elena? Meer info: mijn.bovag.nl/elena. NB: Deelnemers aan de Elena-congresactie maken kans op leuke prijzen en krijgen daarover apart bericht. 
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring