Tegemoetkoming Vaste Lasten aanvragen voor Q3 kan uiterlijk 30 oktober

Laatste update 27 oktober 2020 Leestijd: 2 min

Mkb-ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis kunnen de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor de periode 1 juni t/m 30 september uiterlijk 30 oktober 17.00 uur aanvragen. Deze regeling is gericht op bedrijven met maximaal 250 werknemers, die in het derde kwartaal meer dan dertig procent omzetverlies hebben ten opzichte dezelfde periode vorig jaar. Als uw hoofd- of nevenactiviteit op de lijst met SBI-codes staat en u voldoet aan een aantal voorwaarden, dan kunt u de TVL aanvragen.

Wat houdt de TVL in? 

Kunt u de TVL aanvragen?

Vraag de tegemoetkoming aan via de website van RVO

Verlenging

Ook in het vierde kwartaal (1 oktober t/m 31 december) kunnen bedrijven een beroep doen op de Tegemoetkoming Vaste Lasten. U kunt naar verwachting medio november de TVL voor Q4 2020 aanvragen. Houd de website van RVO hiervoor in de gaten. U kunt daar ook een meldingsverzoek indienen.

Gratis hulp

Wilt u weten van welke steunregelingen u gebruik kunt maken of heeft u hulp nodig bij de aanvraag ervan? Maak dan gebruik van het advies en de hulp van het Ondernemersklankbord. De Stichting Ondernemersklankbord (OKB) is een landelijk netwerk met 300 adviseurs en één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor ondernemers inzet. In deze tijden van corona is deze hulp gratis! Meld u aan via dit formulier

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring