Grote opkomst bij regiobijeenkomsten over BOVAG Leasefiets, accuveiligheid en accurevisie

Laatste update 13 maart 2020 Leestijd: 2 min

De drie regiobijeenkomsten van BOVAG Fietsbedrijven die afgelopen weken zijn gehouden, werden volop bezocht door leden. Thema van deze avonden waren BOVAG Leasefiets, accuveiligheid, -opslag en -transport, en accurevisie. De aanwezige leden hadden veel vragen en na afloop werden veel positieve geluiden gehoord. Op deze pagina vindt u meer informatie over de besproken thema’s. 

Alle informatie over BOVAG Leasefiets is te vinden op mijn.bovag.nl/leasefiets. Er is een folder in de maak die fietsbedrijven kunnen uitreiken aan (lokale) werkgevers, waar uitleg in staat over hoe je als werkgever leasefiets kan aanbieden aan medewerker(s) en wat de impact daarvan is op de fiscaliteiten. Tijdens de regiobijeenkomst is een communicatiepakket over de leasefiets uitgedeeld met onder andere een fietshanger en poster. Heeft u interesse in de poster, fietsenhanger en/of de folder voor consumenten? Stuur dan een mailtje naar fiets@bovag.nl en vermeld daarin uw bedrijfsnaam en adres. 

Accu's

Er was veel interesse voor accurevisie, als duurzamer alternatief voor een nieuwe accu. BOVAG-fietsbedrijven kunnen tot 1 april voordelig kennismaken met accurevisie. Meer informatie daarover staat in dit bericht

Meer weten over onder andere de veilige opslag van accu’s? Bekijk de 11 tips om brand door fietsaccu’s te voorkomen. Voor de consument is er een flyer met 11 tips om hem te informeren over het gebruik van fietsaccu’s. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring