BOVAG Leasefiets

Laatste update 07 november 2023 Leestijd: 17 min

01 Waarom de BOVAG Leasefiets?

De markt voor leasefietsen biedt volop kansen! Nederlanders fietsen steeds vaker en steeds meer, ook naar hun werk. Tegelijkertijd neemt ook de vraag naar abonnementen toe. Met een leasefiets ontdekken werkgevers en zelfstandigen de voordelen van een fiets van de zaak. Werknemers die tegen lage maandelijkse kosten met hun leasefiets naar het werk fietsen: dat is zekerheid zonder zorgen. Fietsen is gezonder en zorgt voor minder files. 

De fiets is hét antwoord op veel problemen. Of het nu gaat om verminderde bereikbaarheid, files, ziekte en verzuim of de oplopende kosten per kilometer bij een auto en openbaar vervoer… de fiets is hét vervoersmiddel voor nu en zeker voor de toekomst. Daarbij zorgen technologische ontwikkelingen voor een grotere actieradius en meer gemak, terwijl ook steeds meer werkgevers de voordelen van fietsen naar de zaak inzien.

Door de fiscale regels is het voor veel klanten aantrekkelijk om voor een vast maandbedrag met een leasefiets naar het werk te komen. Zelfs wanneer dit gecombineerd wordt met een auto van de zaak of openbaar vervoer. En de klant mag de fiets ook in zijn vrije tijd gebruiken. Concreet betekent de regeling dat de klant voor een fiets van een paar duizend euro netto nog maar een paar euro per maand betaalt. Bovendien geeft een BOVAG leasefiets zekerheid bij onderhoud, reparaties, schade en diefstal.

De zekerheid van BOVAG

BOVAG Leasefiets is ontwikkeld, omdat de ondernemer centraal staat en zo op ondersteuning kan rekenen vanuit het sterke BOVAG-merk. De klant heeft volop keuze, waarbij bovendien de zekerheden van BOVAG worden aangeboden. Uniek is dat een leasefietser de mogelijkheid krijgt om de huidige fiets in te ruilen. En helemaal bijzonder is de BOVAG omruilgarantie. Daarbij kan een klant de leasefiets binnen twee weken omruilen voor een ander model. Uiteraard wel onder een aantal voorwaarden. Klanten worden daar blij van omdat hen hiermee de zekerheid wordt geboden van het juiste model fiets.

Aanspreekpunt 

Je bedrijf verricht het onderhoud en de reparaties aan de lease fiets en blijft het aanspreekpunt voor de klant. Want alleen bij BOVAG Leasefiets blijft een klant voor een leasefiets klant van jou zelf. Anders dan bij andere leaseaanbieders betekent dit dat je zelf de communicatie met de klant onderhoudt, bij het onderhoud en wanneer de leasetermijn afloopt. Dat biedt telkens nieuwe verkoopkansen!

7 redenen om te kiezen voor de BOVAG Leasefiets

 1. Operational lease: leasemaatschappij blijft eigenaar en betaalt alle bijkomende kosten

 2. Looptijd van 36 maanden

 3. BOVAG Omruilgarantie binnen twee weken

 4. Inruilmogelijkheid

 5. Vrije merkkeuze

 6. Alle typen fietsen, behalve race en ATB

 7. Leaseprijs is inclusief pechhulp en verzekering

Voordelen van BOVAG Leasefiets

 • Uniek en exclusief voor BOVAG-winkels
 • Profiteer van het sterke BOVAG-merk
 • Zelf aanbieden in de lokale markt
 • Snelle reactie via het Fiets Onderhoudssysteem
 • Kansen voor bijverkoop
 • Na aflopen leasecontract nieuwe verkoopkansen voor de winkel
 • Vlotte betaling van de aanschafprijs
 • Profiteer van de BOVAG-communicatiekracht
 • Door lagere maandprijs vaak een hogere aanschafwaarde van de fiets
 • Meer terugkerende klanten in de winkel en werkplaats
 • De klant is en blijft van jou

Downloads

BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring