Rob Urgert op verhuurcongres: ‘Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?’

Laatste update 09 januari 2020 Leestijd: 3 min

Cabaretier en programmamaker Rob Urgert is de slotspreker op het jaarcongres van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven op 22 januari in Oostzaan. Urgert is bekend van bijvoorbeeld het nieuwe televisieprogramma ‘Wie denk je wel dat je bent?’ op NPO1, dat afgelopen zondag ruim één miljoen kijkers trok. BOVAG heeft Urgert weten te strikken voor dit jaarcongres, waar hij in een flitsend half uur zijn visie op creatief en innovatief denken geeft.

Rob-Urgert-300px.jpgEen komische, interactieve maar ook serieuze presentatie waarin Urgert inspireert buiten de gebaande paden te denken, om zo tot een geniaal idee te komen. Meld u vandaag nog aan! 

Programma

Naast de bijdrage van Rob Urgert kunt u een goed inhoudelijk programma verwachten. Onder andere de volgende onderwerpen staan op de agenda: 
  • Elektrificatie: wat betekent dit voor de verhuur- en deelautobranche? Lees verder >
  • Verhuur in Cijfers: presentatie van de allernieuwste branchecijfers
  • Bestuurszaken: benoeming nieuwe afdelingsvoorzitter en (her)benoeming vier bestuursleden
  • Terugblik op 2019: welke projecten heeft BOVAG opgepakt? Denk aan het werk van de Criminaliteitscommissie, Elena, verzekerbaarheid wagenpark en nieuwe zakelijke huurvoorwaarden
  • De BOVAG-agenda voor 2020: update over onderwerpen zoals deelmobiliteit, opleiden en ontwikkelen, en meer halen uit uw BOVAG-lidmaatschap

Meld u aan

Op woensdag 22 januari vindt het jaarcongres van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven plaats. Dit keer op een bijzondere locatie: de gloednieuwe showroom van BMW Dusseldorp in Oostzaan. Het congres belooft weer een echte branchedag te worden, waarbij er gedurende dag veel ruimte is om te netwerken. Vanaf 13.30 staat er een kopje koffie of thee voor u klaar bij BMW Dusseldorp, waarna het programma om 14.00 uur aftrapt. Om 17.45 wordt het congres afgesloten met een uitgebreide netwerkborrel. Het congres staat onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Maarten Bouwhuis, journalist en presentator bij BNR Nieuwsradio. 

Bouwhuis kijkt uit al uit naar het jaarcongres. Hij heeft een persoonlijke boodschap voor u: 



Klik hier om u direct aan te melden

Klik hier voor het gehele programma

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring