Jaarcongres BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven

Terug

Als aftrap van 2020 vindt op woensdag 22 januari het jaarcongres van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven plaats. Dit keer op een bijzondere locatie: de gloednieuwe showroom van BMW Dusseldorp in Oostzaan. Dit congres belooft weer een echte branchedag te worden. Gedurende de dag is er namelijk veel ruimte om te netwerken en natuurlijk kunt u ook rekenen op een goed inhoudelijk programma. We blikken tijdens de ALV terug op het achterliggende jaar, u krijgt een update van belangrijke projecten én we gaan dieper in op de impact van elektrificatie op onze branche. Alle verhuur- en deelautobedrijven zijn van harte uitgenodigd. Wees erbij en meld u tijdig aan!

Maarten-Bouwhuis-300x300.jpgOm 13.30 uur is de inloop en ontvangst en staat de deur van BMW Dusseldorp in Oostzaan voor u open. U heeft dan de gelegenheid om alvast rond te kijken en bijpraten met bekenden. Om 14.00 uur trappen we deze branchedag af. Dagvoorzitter is Maarten Bouwhuis, journalist en presentator bij BNR Nieuwsradio en veelgevraagd dagvoorzitter en debatleider. Het hele programma staat onder zijn bezielende leiding. 
 
Bekijk hieronder de persoonlijke boodschap van Maarten Bouwhuis, waarbij hij alvast vooruitblikt op het congres. 

Programma

14.00-15.15 uur | Algemene Leden Vergadering (ALV)
 • Bestuurszaken: Na 7 jaar nemen we afscheid van onze gedreven voorzitter Wim Slagter. Hij zwaait officieel af als voorzitter en we benoemen de nieuwe afdelingsvoorzitter. Ook zijn er vier (her)benoemingen.  
 • Terugblik op 2019: Branchemanager Marjolijn Spoorenberg evalueert 2019 en praat u bij over projecten die we afgelopen jaar dankzij uw lidmaatschap konden oppakken. Denk aan het werk van de criminaliteitscommissie en de verschillende werkgroepen, Elena, de vernieuwde zakelijke huurvoorwaarden en de tipkaart om aan de slag te gaan met het thema verzekeren.  
 • Verhuur in Cijfers: Wim Slagter presenteert de nieuwste branchecijfers uit dit onderzoek dat we in de aanloop naar het jaarcongres hebben gehouden onder alle leden.    

15.15-15.45 uur | Pauze 
Tijd om langs de partners in business te lopen of rond te kijken in de gloednieuwe BMW-showroom die vol staat met glimmende bolides. 

15.45-16.30 uur | Elektrificatie
Het Nederlandse wagenpark wordt steeds meer elektrisch. En misschien wel sneller dan u denkt. Deze ontwikkeling heeft ook impact op de verhuur- en deelbranche. Tijdens dit programmaonderdeel gaan we in gesprek met Geert Brummelhuis en Edwin Brugts én met u in de zaal over de impact van elektrificatie op uw onderneming.
 • Geert Brummelhuis, branchemanager BOVAG Autodealers: Geert gaat in op de ontwikkeling van de markt voor elektrisch vervoer (EV) in Nederland. Hoe snel komen EV’s op ons af? Wat kan u verwachten van de zakelijke en particuliere rijders? Wat zijn mogelijke belemmeringen? Wat zijn kansen? 
 • Edwin Brugts, BMW i New Mobility Manager bij BMW Group Nederland: Edwin belicht het vraagstuk elektrificatie vanuit de praktijk, het perspectief van de importeur en de ondernemer.
16.30-17.15 uur | Op de BOVAG-agenda voor 2020
 • Delen: de deeleconomie groeit en wordt steeds normaler. Deelmobiliteit is daarom een belangrijk onderdeel van de toekomstvisie van BOVAG, waar we in 2020 concreter mee aan de slag gaan. Hoe precies? Hans Bresser, directeur strategie en innovatie bij BOVAG, komt ons bijpraten.
 • Opleiden en ontwikkelen: BOVAG, OOMT en Innovam werken samen aan een goed opleidingsaanbod voor zowel huidige als (potentiële) nieuwe medewerkers. Samen met 15 bedrijven die lid zijn van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven is onderzocht welke opleidingsbehoefte onze branche heeft. Welke inzichten zijn opgedaan en wat zijn de vervolgstappen? OOMT is te gast en vertelt ons daar alles over.  
 • Haal meer uit uw lidmaatschap: gebruik de tools die BOVAG voor u heeft, zoals op het gebied van werkgeverszaken en de cao. Denk aan voorbeeldcontracten en (telefonisch) advies bij arbeidsrechtkwesties, gratis en voor niets.
Rob-Urgert-300x300.jpg17.15-17.45 uur | Slotspreker Rob Urgert: Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?
Een komische en interactieve presentatie, maar wel eentje met een serieuze bodem. Rob geeft in een flitsend half uur zijn visie op creativiteit en innovatief denken. Hoe leer je te denken buiten de gebaande paden? En: als je geen genie bent, hoe kom je er dan toch zo dicht mogelijk bij in de buurt?  


17.45-20.00 uur | Uitgebreide netwerkborrel 

Interactief programma

Vanuit de zaal deelnemen aan de discussie op het podium? Dat kan! Tijdens dit congres gebruiken we een interactief systeem om u maximaal bij de gesprekken te betrekken. Zorg dus voldoende batterij en zet uw WiFi aan. 

Aanmelden

Dit jaarcongres is gratis toegankelijk voor BOVAG-leden en écht een aanrader. Niet alleen voor u als directeur/eigenaar, maar zeker ook voor bijvoorbeeld uw vestigingsmanager. Dus neem gerust een collega mee. Bent u 22 januari zelf verhinderd? Laat dan een collega in uw plaats gaan! 

Meld u direct aan voor het congres  

Op een rijtje:

 • Locatie: BMW Dusseldorp
  Skoon 30
  1511 HV Oostzaan
 • Datum: 22 januari 2020
  Van 14:00 - 20:00
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring